📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ten chłop nie jedno pento gioł
Lata siłowni, wyrzeczeń, wpierdalania białka, tylko by dowiedzieć się, że piwo to jednak lepsze paliwo xD
Riikko napisał/a:
ja pierdole to włacz se hard i tam wall konia do chuja co to kurwa falki odrazu na glownej maja byc wchodz se na harda i tam se pisz kurwa mac jebany sadystasadystyczne w ch*j...
Miesiek z Nadarzyna się nie pierdoli z takimi.
dlatego wlasnie nie boje sie miesniakow. wpierdol jednym strzalem od wiesniaka jakim jestem bo jestem ze wsi i mam power whuj w lapie. a do tego oram stoly nosem wiec lepiej unikac wiesniaka z sloma w bucie
Riikko napisał/a:
sadystyczne w chuj...
no tak - biały starszy Pan poniża i znęca sie nad panem śniadym pokazujac mu ze jego, jak myslal silne miesnie to tak naprawde sasin przy jego - wiec już nie kozacz ze twoje sadystyczne uczucia zostaly zranione ze ktos to tu wrzucil
moze ustawka moze nie **uj z tym
mitakana666 napisał/a:
dlatego wlasnie nie boje sie miesniakow. wpierdol jednym strzalem od wiesniaka jakim jestem bo jestem ze wsi i mam power whuj w lapie. a do tego oram stoly nosem wiec lepiej unikac wiesniaka z sloma w bucie
Hehe prawda, 90% mojej rodziny jest ze wsi, spędziłem naprawdę duuużo czasu na Podlasiu, potwierdzam... strzał na ryj od swojaka ze wsi potrafi zgasić światło nie jednemu karkowi ze stolicy.
Byłem, widziałem, piękne wspomnienia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów