dla niecierpliwych zaczyna sie od 0.50
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up
tak, wszyscy sluchajmy folk-metalu
@wiekszosc znawcow
jesli w rapie ostrego slyszycie tylko "ziomek" i "ostr", to jestescie cienkie dupy. na tym wideo faktycznie slabo slychac szybkie partie, ale kto chociaz troche zna sie na ostrowskim wie, na co go stac i nie pierdoli glupot... i pierwsze slysze, zeby ostry sie sprzedal-jest po prostu lepszy niz cala banda polskich "raperow"
tak, wszyscy sluchajmy folk-metalu
@wiekszosc znawcow
jesli w rapie ostrego slyszycie tylko "ziomek" i "ostr", to jestescie cienkie dupy. na tym wideo faktycznie slabo slychac szybkie partie, ale kto chociaz troche zna sie na ostrowskim wie, na co go stac i nie pierdoli glupot... i pierwsze slysze, zeby ostry sie sprzedal-jest po prostu lepszy niz cala banda polskich "raperow"
"wszyscy się sprzedali poza peją" - tak, peja się po prostu skurwił za darmo
Peja jest absolutnie żałosny i wiem co mówię jako,że ze mnie inteligentna kobita. Co do Ostrego to i tak zawsze będe za nim stała bo to mój miastowy, ale nawet jakby był z Pcimia Dolnego pozostałby zajebistym raperem. No!
kurwa... ziomek mi przypomina jedynie Lecha Rocha Pawlaka pseudonim skorpion... i jego rap pt. Żelipapą..... tak samo zelipapuje jak ostr
@ksio
ten diss bolał nawet mnie :/
ten diss bolał nawet mnie :/
Sprzedał się? No jakoś nie widzę go żeby jak tede czy ktoś w tv glupoty napierdalal. a kase musi czerpac z czegos, a ze ma flow dobre to odnajduje sie w muzyce - dziecka nie nakarmi wdychanym powietrzem. kazdy potrzebuje kasy, a Ty mi tutaj nie pierdol o tym ze on sie sprzedał.
Osobiscie to go dużo nie słucham. Ale szanuje go, zna sie na tym co robi.
Arte to kurwa fajnego "rapu" słuchasz... spójrz sobie w dyskografie OSTR i ilość sprzedanych płyt... za krótki jesteś palancie... wracaj do szkoły ciąć sie cyrklem
Co to kurwa jest za szajs. Nie może śpiewać wolniej, żeby ktoś go mógł zrozumieć. To z pewnej strony zabawne, on myśli, że jest czarny.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów