Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No właśnie... Jedni wystarcza, żeby z nimi skutecznie walczyć nie trzeba drugich zboczencow. Kiedyś czytałem książkę o mordercach, zboczencach i problemach szeroko pojętych zaburzeń psychicznych. Największą część pedofili była homopatologia, czesto mordowali, byli mordercami lub seryjnym mordercami etc... nie powinno się promować chorób tylko leczyć. Teraz ludzie nauki są zasreaszenie utrata pracy, szykanowaniem za prawde, że to jest choroba. Kolejna ciekawostka jest, że kiedyś znaleźli gen odpowiedzialny za to (jak juz stwierdzili, że nie mogą nazwać tego choroba) paranoja... Teraz że wszystkiego wycofuje się rakiem każdy ze strachu.
Podsumowując. Pedalstwo to choroba i problem, a mieszanie znowu kleru, żeby usprawiedliwić to jest słabe. Bo wśród kleru jest tez pełno pedałów
Przecież to nie choroba... To styl życia
No właśnie... Jedni wystarcza, żeby z nimi skutecznie walczyć nie trzeba drugich zboczencow. Kiedyś czytałem książkę o mordercach, zboczencach i problemach szeroko pojętych zaburzeń psychicznych. Największą część pedofili była homopatologia, czesto mordowali, byli mordercami lub seryjnym mordercami etc... nie powinno się promować chorób tylko leczyć. Teraz ludzie nauki są zasreaszenie utrata pracy, szykanowaniem za prawde, że to jest choroba. Kolejna ciekawostka jest, że kiedyś znaleźli gen odpowiedzialny za to (jak juz stwierdzili, że nie mogą nazwać tego choroba) paranoja... Teraz że wszystkiego wycofuje się rakiem każdy ze strachu.
Podsumowując. Pedalstwo to choroba i problem, a mieszanie znowu kleru, żeby usprawiedliwić to jest słabe. Bo wśród kleru jest tez pełno pedałów
Przecież to nie choroba... To styl życia
Tak jeszcze przez pryzmat wykonywanej pracy, co w sumie każdy trochę tak życie ocenia.
Zajmuje się windykacją i od 5-6 lat kiedy pracuje jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się by dłużnikiem był jakiś różowy czy tęczowy ktoś. Za to praktycznie co trzeci dłużnik to właśnie "Bob Homar Włoszczyzna", koszulki z wyklętymi itd. No i oczywiście najczęściej to jedna wielka bieda z nędzą. Najczęściej żyjący za minimalne, w obskurnych sutenerach i rozpierdzielających się chałupach.
Nie wiem z czego bierze się ta zależność, ale tak już po prostu jest.
Może jak ktoś ma za dużo kasy, to mu odwala...i się tęczowy robi?
Czuję się dyskryminowany przez osoby homoseksualne, przez to że nie mogę się publicznie ruchać z kobietą na środku miasta. To oburzające. Zrobię pochód by każdy mógł się ruchać do woli.
Tak to wygląda. Niech robią co chcą w domu, tylko nie mieszają w to społeczeństwa.
I nie napiszę...chuj im w dupę, bo by jeszcze się ucieszyli
Na arenie światowej wszyscy maja nas w dupie, ale naród kurna wybrany, dumny, niezłomny, od 60 lat ruchany w dupę przez wszystkich rowniotko.
Klap klap.
A co zrobicie jak wam sie urodzi dziecko homo sapiens? He?
ej a zawauważyliście, jakies 50 lat temu, patolusy, kibole, bo to nie byli narodowcy typu Bosak comone, tacy moze duzo pierdolą ale nie pojdą napierdalac dzieci bo sobie idą z flagami, no wiec 50 lat temu nie bylo parad, to te patolusy napierdalali słabszych/ metalów/ i inne grupy spoleczne ktore im sie nie podobały bo przeciez to bruady i inni podludzie jak by nie było pedałow to nerdy by dostawała po mordach, wiec radze sie zastanawoić 2 razy b wiadome jakie osoby siedzą na sadolu :V jak ktos nie potrafi ogarnąć ze te osoby co były na antymarszu, to ludzie bezwartosciowi, totalne spierdolizny ludzkie ktore nie mają co w zyciu robić, to serio, a popieranie napierdalania drugiego czlowieka to serio, wypałać skurwysynów, smieciarka przyjedzie, rodziny sie z nimi pożegnają (jessika i karyna) i na smietnik utylizować.
50 lat temu patole biły metali? No ja pierdole. Co za zjeb.
1. nie próbują obdarzać ich przywilejami, a równymi prawami, związki partnerskie dotyczą też par hetero,
Nie kłam. Dwóch facetów heteroseksualnych także nie może wziąć ślubu i adoptować dzieci więc zmiana prawa na to żeby dwóch homo mogło się żenić to przywilej dla konkretnej grupy.
adopcja dzieci przez pary homo nie jest szkodliwa,
Nie jest szkodliwa dla kogo? Dla pary homo. Bo dla dziecka jest szkodliwa i pierdolenie że 2 ojców dobrze wychowa dziecko jest skurwysyństwem.
Co kurwa? Gdzie takie brednie usłyszałeś? Radyjko maryja czy tvpis?
Mamy już uprzywilejowane grupy, które mogą jebać dzieci na legalu - posłowie PiS i księżą.
po tym motto samobójcy, poznaję autora
trol, psi kutas aleksandrus, jakoś tak brzmiało
Teraz jak w końcu miarka się przebrała i paru ciepłych dostało po mordach jest wielki pisk że faszyzm...
Nie teraz tylko kurwa od początku rządów PiS na tym forum informuję, że to jest partia faszystowska.
Raz napisałem obszerny post na podstawie 14 cech faszyzmu Umberta Eco udowadniający, że PiS to faszyści.
Także ty mi tu nie pierdol, że teraz bo od dawna się alarmuje czym jest ta partia.
Nie teraz tylko kurwa od początku rządów PiS na tym forum informuję, że to jest partia faszystowska.
Raz napisałem obszerny post na podstawie 14 cech faszyzmu Umberta Eco udowadniający, że PiS to faszyści.
Także ty mi tu nie pierdol, że teraz bo od dawna się alarmuje czym jest ta partia.
Ja bym powiedział, że pis to łagodna odmiana narodowego socjalizmu. Naród i socjal. Ideologia łącząca to co najlepsze z nazizmu, i wyłączająca to co najgorsze, czyli darwinizm i polityke rasową. Mi się to podoba i znowu zagłosuje na pis.
No i chuj, że chcą? Patola jakoś ma dzieci i wszyscy mają na to wyjebane.
I dobrze, że próbował bo są bardzo dobre. Opracowane przez naukowców a nie tumanów twojego pokroju.
Że jak? Jebłeś się łbem po pijoku o kant biurka jak pisowski komendant policji?
W innych organizacjach jak złapią pedofilia to dostaje ciężki kryminał a księdza przenoszą na inna parafię.
Gdzie usłyszałeś takie brednie, że nie walczy się z pedofilią? Od proboszcza, który sam rżnie ministrantów, że im gały wypierdala z orbit?
Źródła tych rewelacji? Jakieś statystyki?
I co jest nie tak z tą tabelą co wkleiłeś?
Same mądre rzeczy w zgodzie z "nic co ludzkie obce mi nie jest".
Wolisz nauczanie seksualne przez czarodzieja w sukience jak będzie kładł dzieciom do łbów brednie pokroju znajdywania ich w kapuście, przynoszenia przez bociana i że za antykoncepcję idzie się do piekła?
Ty jesteś niepoczytalny czy na twoim osranym podkarpaciu nie mówili w szkołach na historii, że naziści, faszyści byli i w imię nietolerancji zabili mln ludzi?
Przyjdzie jeszcze czas na takie kurwy jak ty, będziecie skomleć w kałuży własnej krwi, to co słuszne obroni się samo.
A i sam czasami pod wpływem alko i dla jaj dotykam pęta szwagra, brata, przyjaciela a oni patrzą się na mnie jak pojebani. Czasami mam wrażenie, że chcieliby, abym im gałę zrobił, bo jacyś tacy niespełnieni w związku, w małżeństwie czy czymkolwiek. Raczej mało spotykane w naszym świecie, że kobieta przyjdzie i ci powie, że chce ci zrobić loda albo chce, abyś wylizał jej pipkę. Mamy świat ze samemu trzeba pomyśleć co zrobić, bo teraz to ludzie z fantazją to na bakier, ale pretensje do wszystkich.
Hitler również uważał, że Żydzi i kilka innych narodów jest "odchyłkiem" i należy to wytępić. Przyswój elementarną wiedzę z historii najnowszej lub utop się w gównie- tak dla dobra społeczeństwa.
Nie wziąłeś jednego pod uwagę. Że ja popieram jego ideologię. Na jego miejscu zrobił bym to samo. Wytępił całe gówno które przeszkadza w normalnym "dla mnie" myśleniu i bytowaniu. I nosaczy, i polaczków i wszystko co nie zgadzałoby się z moimi przekonaniami.
Niestety tu jesteśmy w trochę innej sytuacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów