Bodyguardzi ratuja mu dupe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
parsknalem zdrowo przy what you say
Wolę słuchać Biebera niż pojebanego rapu i have darcia mordy , takie pojeby myślą ze jak słucha rapu i hiphopu to wielki kurwa twardziel a tak naprawde to pizda.Wielka nagonka na Biebera kto chce słuchać to niech go słucha i co mi gówno zrobicie.
zdecydowanie wolal bym zeby jego fanki popelnily samobojstwo niz dorastaly ... z mlodych tepych cip stana sie doroslymi jeszcze bardziej tepymi piskliwymi cipami
kurwa, bardziej wypikanej wersji nie było? jak coś wrzucacie to w oryginale
zupę pomidorową to moja mama robi najlepszą!!
@Suty_dziobaka, w dupie mam kiedy ktos wrzucil. Widzialem wczesniej na glownej, wiec nie mam zamiaru ogladac tego po raz drugi. Trzeba wywalac od razu takie rzeczy, bo sie robi burdel.
Ale jak można wywalić do Było.pl coś, co nie miało dubla? Myślisz w ogóle?
Nie liczy się czas dostania na główną, a dodanie filmiku w poczekalni.
jebaniec ledwo znad mikrofonow wystaje...
herbalix napisał/a:
ta kanada to cały czas wypluwa jakieś takie chuj wie co. najpierw celine dion, później brajan adams, teraz ten pedał w czerwonym..
Jeszcze jest zespół hewimetalowy Nickelback.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów