Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Biali mężczyźni nie interweniują bo są zbyt zajęci walką z własną toksyczną męskością.
Chciałbym zobaczyć jak blokujesz uderzenie siekiera. jak King Bruce Lee karate mistrz.
NA chuj mają interweniować? Chcesz dostać kosę w serce za cudzy towar? Ja bym kurwa nie chciał.
Nawet jakbym powiedzmy był w stanie im dać radę i zakładając, że mogę to fizycznie wykonać oraz wiem, że nie mają broni... Po chuj? Co mi to da? W NAJLEPSZYM MOŻLIWYM SCENARIUSZU pomogę i nic z tego nie mam... w najgorszym przy założeniu, że nie umrę to jeszcze mnie po sądach będą ciągać za rasizm...
PIERDOLIĆ, NIE RUSZAĆ!
Ej tam po prostu biała cipka z Ciebie
Zakładam, ze mówisz o Rosji, więc - wnioskuje na podstawie filmów, które pojawiają sie na Sadolu. Wyjaśnij mi dlaczego takie filmy mamy z Europy zachodniej a nie z Rosji, Turcji, Brazylii, Indii itd?
Z Brazylii i Rosji nie ma? To chyba siedzisz na jakimś innym Sadolu niż ja. Albo na portalu jest sztuczna inteligencja, która filtruje ci treści żeby nie ranić twych kacapskofilnych uczuć.
I jeszcze czemu są takie, a nie inne: Bo kurwa, takie tu ludzie wrzucają. Amen.
Jakkolwiek cięzko mi to napisać to jednak to napiszę... to samo czeka nas. Kwestia czasu. Szekle muszą się zgadzać a u nas się nie zgadzają póki co.
pierdolnij się w łeb
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów