📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
alucard321 napisał/a:
I z prokuratorem. No chyba że odwzajemnia uczucia.
w końcu sex dwóch mężczyzn jest najbardziej męski
Kurakk napisał/a:
spokojnie, takie wspomnienia z dzieciństwa możesz przepracować z terapeutą.
Widzę twój chłopak cię broni, będziesz musiał mu się ładnie odwdzięczyć wieczorem. Polatacie sobie razem za golasa, podotykacie się i pogadacie że tylko pedały tak nie robią później kolega alucard321 wytrze ci chuja we włosy i wrócicie do odrabiania lekcji XD
ritu4l napisał/a:
Widzę twój chłopak cię broni, będziesz musiał mu się ładnie odwdzięczyć wieczorem. Polatacie sobie razem za golasa, podotykacie się i pogadacie że tylko pedały tak nie robią później kolega alucard321 wytrze ci chuja we włosy i wrócicie do odrabiania lekcji XD
podejrzanie dużo o tym wiesz
Podobno ciało człowieka w niewielkim prcencie oddych a przes skórę i taki pomalowany gościu może się zwyczajnie udusić i umrzeć.
fidel007 napisał/a:
Podobno ciało człowieka w niewielkim prcencie oddych a przes skórę i taki pomalowany gościu może się zwyczajnie udusić i umrzeć.
Nie wiem, czy nie większe ryzyko szoku termicznego, bo pocąc się odprowadzasz nadmiar ciepła.
Co to za farba?
Ja najebałem trzy warstwy i nie pokryło jak tego chuja po pierwszym malowaniu...
Ja najebałem trzy warstwy i nie pokryło jak tego chuja po pierwszym malowaniu...
Na końcu mistrz. Jebłam
mwaski napisał/a:
Nie wiem, czy nie większe ryzyko szoku termicznego, bo pocąc się odprowadzasz nadmiar ciepła.
Mam taki szlafrok jeden ze jak go założę po wyjściu spod prysznica to jestem w moment suchy ale chwila za długo w nim i mi się żygać chce bo jest różowy
żygać mi się chce bo jebany faktycznie sprawia, ze czuje jakbym miał poblokowane ujścia ciepła i zaczynam się gotować z ciepła wiec jeśli tak ta farba miałaby działać to kjrwa nie zazdroszczę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów