📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taaa... a skończyło się pewnie tak że ani kaset, ani Jezusa, ani kasy. Nawet karton znalazłby nowego właściciela.
Za darmo to i ocet słodki!
moje klimaty no proszę !!!!!!!!!!!! piwko leci obowiązkowo!!
@norsman wieksze szanse, ze jednak polak
fiattt napisał/a:
Taaa... a skończyło się pewnie tak że ani kaset, ani Jezusa, ani kasy. Nawet karton znalazłby nowego właściciela.
Ta, wystarczy popatrzeć na taką fajną inicjatywę, jak stoiska z darmowymi książkami (wiecie, bierzesz sobie książkę, ale zostawiasz jakąś swoją - niby genialna inicjatywa, o ile ma się do czynienia z rozsądnymi ludźmi i zgranym społeczeństwem). W Polszy działa to tak, że zwykle ludzie biorą sobie kilka pozycji, a w zamian zostawiają książkę telefoniczną z '94 albo katalog Rigest Digest. Jakiś przechuj zostawił kiedyś nawet napisaną cyrylicą instrukcję do ruskiej pralki.
I rób tu coś dla ludzi.
@up
To co oni, cygana na oczy nie widzieli czy jak? Jest miejsce gdzie to pokurwione plemie nie dotarlo?
To co oni, cygana na oczy nie widzieli czy jak? Jest miejsce gdzie to pokurwione plemie nie dotarlo?
ale za "techno łupankę" to ktoś Cię powinien zlinczować.
wypadło na mnie.
wypadło na mnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów