Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jeden idiota napisał głupotę a kolejny postawił za to piwo jeszcze. Ty najpierw przeczytaj definicję przestępstwa może. Takie i podobne zachowania (jak wylanie się gdzieś w zaułku) to nieobyczajny wybryk i podlega kodeks wykroczeń za co grozi nagana, grzywna do 1500zł a nawet areszt. Art.140 KW. Pod ten sam art. podpadają również czyni lubieżne jak np uprawianie sexu w miejscu publicznym ale jak Was znam - żadnemu to nie grozi
Dobrze napisałem -" zamach terrorystyczny" Może to być broń biologiczna , chemiczna - skąd wiesz czym sra menel ???
I autor nagrania sam się podpierdolił:
Art. 240 KK - Karalne niezawiadomienie o przestępstwie
§ 1. Kto, mając wiarygodną wiadomość o karalnym przygotowaniu albo usiłowaniu lub dokonaniu czynu zabronionego określonego w art. 118, art. 118a, art. 120-124, art. 127, art. 128, art. 130, art. 134, art. 140, art. 148, art. 148a, art. 156, art. 163, art. 166, art. 189, art. 197 § 3-5, art. 198, art. 200, art. 252 lub >>>>>>>>>
przestępstwa o charakterze terrorystycznym !!! , nie zawiadamia niezwłocznie organu powołanego do ścigania przestępstw, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Ja kliknąłem przypadkiem. Ode mnie piwa nie ma
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów