📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
proncislav napisał/a:
murzyn dostał w pysk i jeszcze go policja zgarnia
Zeby nie byc od razu nie milym zadam proste pytanie - gdzie na tym filmiku pojawila sie policja?
Uwielbiam to "klaśnięcie" buły w ryja. Niczym ubijanie grubego schaboszczaka. od razu mi apetyt skoczył.
A propos nienawiści rasowych - zaspokoję apetyt pysznym kurczakiem po wietnamsku za 10 zł od skośnych.
A propos nienawiści rasowych - zaspokoję apetyt pysznym kurczakiem po wietnamsku za 10 zł od skośnych.
Dwóch białych zachowało się w sposób do którego przyzwyczaili nas czarni.
Coś pięknego
nie popisali się BA nawet zniżyli rase jasną (bo to 100% biali nie są) do poziomu czarnucha atakując jak zwierze z zaskoczenia.
Tak więc nic specjalnego i ch*j w dupę wszystkim lamusom co nie potrafią stanąć do walki 1 vs 1 bez pomocy kolegów
Tak więc nic specjalnego i ch*j w dupę wszystkim lamusom co nie potrafią stanąć do walki 1 vs 1 bez pomocy kolegów
Whats up nigga?
Jako pacyfista nie mogE sie zgodzić z autorem tego filmiku i z jego szyderczym podpisem takrze wszelkie komentarze pod tym filmikiem nie potępiające go Będą wybitnie nie nA miejscu, mogą zatem uraziĆ uCZuciA nie tylko moje ale RówNież mniejszości narodowYCH w naszym kraju... ludzie dorośnijcie wreszcie. XD
Wydaje mi sie ze ten portal ci nie bedzie sluzyl.
Wydaje mi sie ze ten portal ci nie bedzie sluzyl.
@rozkurw wydaje mi się, że szyfr k181c jest dla ciebie równie trudny do złamania, co enigma dla brytyjskich szpiegów. teraz, jak już wiesz, że zjebałeś to zastanów się nad jego postem.
no i śliniczie im jeb**ł.
Uderz czarnucha zanim on zgwałci ci rodzine
Za samą nazwe dostałeś piwko. No i zawsze piwo gdy Pan musi pokazać niewolnikowi jego miejsce.
biały murzyn byje czarnego murzyna... yoł yoł yoł
Dla odmiany wielki wojownik wyjebał partyzanta... no ale to murzyn padł wiec piwo leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów