jak by mnie frajer z nienacka chwycil jak ten pacjent to bym mu tak zajebał, a zaprawiony jestem w boju bo ludzie to szmaty
ludzei to szmaty, bo zamiast dojść do porozumienia wolą się bić po głowach, dlatego Ty zamiast czytać książki chodzisz na treningi.
Dlatego ten świat wygląda jak wygląda, bo jeden nie odpuści drugiemu. CO więcej dlaczego na tym świecie jest tylu idiotów dalej? Bo mądry zawsze ustąpi głupiemu...
Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.Trzeba w życiu zachować równowagę. Więc wszystkiego po trochu, bez przesady. Jeżeli któremukolwiek z Was wydaje się że jego "droga życia" nadaje się dla wszystkich, to jest ignorantem i w dupie był i gówno widział. Hej!
ehh ty patolu jebany. gdyby nie ludzie z takim podejsciem to w razie sprzeczki 2 typow by sie pobilo, ktorys by wygral, podali by sobie reke i jeszcze na piwo ewentualnie poszli. a takto pizdy bez honoru wymyslaja cokolwiek zeby "przeciwnika" udupic i sie potem konczy na odcinaniu konczyn maczeta albo gwalceniu butelka i sikaniu na nieprzytomnego typa. oby ciebie tez to spotkalo
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
ja
mój synek( w przyszłości odległej oczywiście )
mój synek: tato a kim jest ten pan który kopie tamtego pana?
ja: synku... to jest zwykły śmieć!
ehh ty patolu jebany. gdyby nie ludzie z takim podejsciem to w razie sprzeczki 2 typow by sie pobilo, ktorys by wygral, podali by sobie reke i jeszcze na piwo ewentualnie poszli. a takto pizdy bez honoru wymyslaja cokolwiek zeby "przeciwnika" udupic i sie potem konczy na odcinaniu konczyn maczeta albo gwalceniu butelka i sikaniu na nieprzytomnego typa. oby ciebie tez to spotkalo
A czy to ci geniuszu wygląda na honorową walkę?
A czy to ci geniuszu wygląda na honorową walkę?
a czy ja geniusz pisze na temat walki?
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów