📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jaki zdziwiony, że ktoś mu oddał.Chyba pierwszy raz się bił z kimś innym niż z babą.
JanXXIV napisał/a:
u halmana to norma p r o f e s j o n a l i z mPiękny film! I scena walki dobra, satysfakcjonująca, i ścieżka dźwiękowa przyjemna, i komentarz również dobrze dopasowany. Rzadko się zdarza taka perełka.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
I to jest ochroniarz, a nie jak u nas dziady z piątą grupą inwalidzką wciskani wszędzie gdzie się da za gówniane pieniądze.
A jebanej skośnej kurwy nie szkoda, mógł sprać babę w domu, to nic złego by go nie spotkało
Skoro jest to legalne to dlaczego by nie?
Pięknie, pamiętam jak na dysce mnie laska uderzyła, ożty kurwo mówię hehe dostała łomot w kiblu
Chłop se babe wychowuje, daje z siebie ile może, chociaż widać że mu ciężko bo jest pizdą, a Miyagi sie wpierdala nie wiadomo po chuj niszczy tradycyjny model rodziny :|
Halman napisał/a:
Bijesz to licz się ze będziesz bity...
czy ta zasada sprawdza się również w przypadku bicia konia? Czyli tak zwanego "samogwałtu" ?
Anal_Intruder_69 napisał/a:
I to jest ochroniarz, a nie jak u nas dziady z piątą grupą inwalidzką wciskani wszędzie gdzie się da za gówniane pieniądze.
A jebanej skośnej kurwy nie szkoda, mógł sprać babę w domu, to nic złego by go nie spotkało
Ja nie mam grupy i przy 240 h mam 6 tysięcy. Czy to dużo za siedzenie i granie na laptopie? Oceńcie to sami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów