18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Miya 2013-06-11, 19:06
Tak kurwa sukno zajechać....
Zgłoś
visaar 2013-06-11, 19:17
patrząc na tego psa miałem podobna minę do tej gdy czy tam żarty Bongmana
Zgłoś
tranzystor 2013-06-11, 19:30
Cytując klasyka
Cytat:

Co to kurwa jest?

Zgłoś
Jakubbb 2013-06-11, 20:21
nie wchodzę na sadstic po to żeby oglądać takie jebane gówno. filmik nadaje się jedynie na jakąś zjebaną stronę typu kwejk, nic po za tym.
za dodanie gówna piwa nie dam nigdy...
Zgłoś
burczy 2013-06-11, 20:38
Super, ale czy na sadistica?
Zgłoś
MichaU 2013-06-11, 20:40 1
Smutas napisał/a:

Kolejny filmik będzie o tym jak ten kundel biega po klawiszach pianina???

iga999 napisał/a:

co to robi na głównej? co w tym sadystycznego? to jest chyba sadistic.pl a nie jakis kurwa kwejk. świat się kończy, dużo gówna wchodzi na gówną

GrzesMk4 napisał/a:

stało się coś temu szczurowi w końcu ? bo jak nie to zaoszczędziłem z 1,5 min zycia. poza tym co takie gówno robi na głównej stronie portalu SADISTIC.PL ???

Jakubbb napisał/a:

nie wchodzę na sadstic po to żeby oglądać takie jebane gówno. filmik nadaje się jedynie na jakąś zjebaną stronę typu kwejk, nic po za tym.
za dodanie gówna piwa nie dam nigdy...

Wasz ból dupy daje mi siłę

Zgłoś
m................9 2013-06-11, 21:00
Faul ! Wbił białą.
Zgłoś
Iga 2013-06-11, 21:44
wojtek95do napisał/a:

Tak właściwie to kto pozwolił Ci wyjść z kuchni?

Bogusław Łęcina napisał/a:

Ty za to dodajesz sadystyczne tematy...

w tworzeniu chyba dobra nie jestem, ale chociaż na gł nie trafiło. Jak sie nie nadaje (jak filmik powyżej) to sie nie powinno znajdować na gł. ale fakt, na jedzieniu to sie znam, dobra już wracam do kuchni, bo kolacja czeka na stole
Zgłoś
Bogusław Łęcina 2013-06-12, 1:01 2
iga999 napisał/a:

w tworzeniu chyba dobra nie jestem, ale chociaż na gł nie trafiło. Jak sie nie nadaje (jak filmik powyżej) to sie nie powinno znajdować na gł. ale fakt, na jedzieniu to sie znam, dobra już wracam do kuchni, bo kolacja czeka na stole

Jeśli pragniesz dawki sadyzmu, to jest hard.

Bogusław Łęcina usługi budowlano-remontowe. MOŻE NIE NAJTANIEJ, ALE JAKO TAKO.
Zgłoś
JamJestFredi 2013-06-13, 16:40
jaki zjebany pies... przecież czarną wbija się na końcu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów