📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ProVVe napisał/a:
Piękna akcja. Kij na łbie złamać i lewy prawy, lewy prawy. A mistrzem jest koles co tanecznym krokiem przekroczył leżącego ciecia hahaha
W klapkach i długich skarpetach
Kolesie na pierwszym planie
r061071 napisał/a:
obskoczył naj***nego z urywającym się filmem -naprawde sztuka jak koński ch*j
Może i najebany, ale o 20:30 to za młoda godzina na zerwane rolki. Film mu sie urwał po oprawie i może zasłużył jakąś miłą uwaga na temat jego rodzicieli tego nikt nie wie. Jak dla mnie całe tło ludzi robi największa robotę haha
Idź być głupi gdzie indziej.
I co mu to dało? Znając życie odpowie za pobicie.
Pewnie w tym pubie takie akcje to codzienność więc nic już ich nie rusza
darthbanji napisał/a:
Kolesie na pierwszym planie
Pewnie w tym pubie takie akcje to codzienność więc nic już ich nie rusza
sard napisał/a:
Cóż typowe dresiarskie zabawy...
eee... pierdolisz panie, ten co klepał bardzo ładnie się zachował, nie jak dres czy czarnuch że klepał do końca, a później jeszcze skakał i kopał
poszedł sprawdzić co z przeciwnikiem, czy żyje, a może nawet powiedzieć "sorry ale mnie wkurwiłeś"
Goście na pierwszym planie po szarpaninie zapomnieli jak smakowało im piwo.
Znawca_Cipek napisał/a:
Tez zawsze chcialem byc takim kolesiem,co sie w tancu nie pierdoli i nie da sobie w kasze dmuchac. Ale nigdy nie mialem odwagi po prostu podskoczyc i zabrac komus bili...
E tam nie bądź taki skromny pewnie nie raz jakiegoś typa bile trzymałeś, a może nawet kijkiem się bawiłeś
Pamietajmy co powiedzial Mike Tyson: " Kazdy ma swoja taktyke dopoki nie dostanie w morde".
Chciałbym być tak nonszalancki jak ten wysoki koleś wklapkach, który sobie po akcji odszedł dopić piwko.
Przecież on zjebał kijem swojemu kolesiowi
Najlepsi ci co se piwko popijają jak gdyby nigdy nic. Dokładnie tak jak ja teraz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów