Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro to ja jestem idiotą, po co się tak prujesz?
Wolałem się upewnić co do twojego przypadku żeby na przyszłość wiedzieć z kim mam do czynienia. Wszystko jasne
Bo jesteś głupi i nie wykształcony, jeśli myślisz że tam cywilizacji nie było.
Podpowiedz jaka to cywilizacja powstala na czarnym lądzie , jakies piramidy swiatynie ruiny miast ? , tylko nie mieszaj do tego wplywow arabskich , taka typowo czarna ?
Niebieski laser półprzewodnikowy, asymetryczne systemy liczbowe, pionowe siłownie wiatrowe, energetyczny przetwornik akumulacyjno-rozpraszający. Jest nawet książka Jarosława Górskiego opisująca polskie wynalazki XX i XXI wieku. Kup i przeczytaj, jeśli nie przekracza to twoich możliwości intelektualnych.
A teraz ładnie przeproś i won z powrotem do swojej nory
No i bzdury piszesz, niebieski laser półprzewodnikowy to dzieło Japończyków, pionowe siłownie wiatrowe w różnych wersjach konstruowano już 100 lat temu i nie w Polsce. Ten przetwornik to tzw. zderzak Łągiewki, nad którym rozpływała się propaganda PRL, ale gówno w niego wyszło. Nawet są tacy, co twierdzą, że to oszustwo.
A teraz sam przyznaj, że nieźle się musiałeś namęczyć żeby to wszystko znaleźć, a dupy nie urywa. Dotarło?
Wolałem się upewnić co do twojego przypadku żeby na przyszłość wiedzieć z kim mam do czynienia. Wszystko jasne
I nie wytrzymałeś, musiałeś.
To jak, bawimy się dalej?
No i bzdury piszesz, niebieski laser półprzewodnikowy to dzieło Japończyków, pionowe siłownie wiatrowe w różnych wersjach konstruowano już 100 lat temu i nie w Polsce. Ten przetwornik to tzw. zderzak Łągiewki, nad którym rozpływała się propaganda PRL, ale gówno w niego wyszło. Nawet są tacy, co twierdzą, że to oszustwo.
Jednak wolę wierzyć artykułom na portalach branżowych i książkom, niż jakiemuś randomowemu frustratowi z sadola
A teraz sam przyznaj, że nieźle się musiałeś namęczyć żeby to wszystko znaleźć, a dupy nie urywa
Wpisz baranie "polskie wynalazki XX w" w google i się przekonaj.
Koniec karmienia, zdychaj z głodu w swojej piwnicy