i jedyna słuszna rzecz jaką można z nimi zrobić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dla przed każdym słowem często wciskają ludzie z mazur i podlasia, zamiast "dałam Tobie" mówią "dałam dla Ciebie"
@up, dokładnie tak, w tym wypadku działa złota zasada marketingu, nieważne jak, ważne żeby mówić. Wielkie brawa dla jego menago który pewnie sam napędza fale nagonki. Gdyby nie negatywny marketing gość był by znany tylko grupie fanek i tylko one by się przejmowały jego istnieniem. A tak zna go każdy choć pewnie co 10 osoba zna jego pseudo piosenki, reszta tylko napędza machinę.
Jedyna słuszna rzecz? Kupić i spalić? Dać mu zarobić i nie popatrzeć na to za co się zapłaciło? Jebany geniusz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów