18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Pluszak 2017-07-18, 23:20
Jak ona w tym sika?
Zgłoś
p................s 2017-07-19, 1:23
"Fucking Bill Murray"
Zgłoś
~Velture 2017-07-19, 16:15
Pluszak napisał/a:

Jak ona w tym sika?

Rozczaruję ciebie ale kobiety nie sikają cyckami. Jak skończysz podstawówkę to pani w gimnazjum ci wyjaśni w jaki sposób kobieta oddaje mocz.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
motłoch 2017-07-19, 18:04 1
Ty kretynie jemu chodzilo o sukienke a nie o cyce
Zgłoś
JaGga 2017-07-19, 18:19
motłoch napisał/a:

Ty kretynie jemu chodzilo o sukienke a nie o cyce

Body kurwa ..... takie jak dla dziecka ..... nie sukienka
Zgłoś
motłoch 2017-07-19, 18:28 1
Co to kurwa jest body
Zgłoś
KaruzeLek 2017-07-20, 7:12
Uwaga jestem ekspertem (przedwczoraj byłem z żoną na zakupach po coś takiego) - to jest kombinezon
Zgłoś
miken1200 2017-07-20, 7:55
Owszem, to jest kombinezon. Bardziej popularnym modelem (przynajmniej w Polsce) jest taki z długimi spodniami. Żeby się w tym wysikać kobieta musi go ściągnąć, czyli całą górę ciucha musi zsunąć w dół.
Zgłoś
Krysteeek 2017-07-20, 20:00

Wszedłem na jej instagram, no i w sumie nawet sam instagram wie co chciałbym z nią zrobić...

.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów