📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
"Fucking Bill Murray"
Pluszak napisał/a:
Jak ona w tym sika?
Rozczaruję ciebie ale kobiety nie sikają cyckami. Jak skończysz podstawówkę to pani w gimnazjum ci wyjaśni w jaki sposób kobieta oddaje mocz.
Body kurwa ..... takie jak dla dziecka ..... nie sukienka
Uwaga jestem ekspertem (przedwczoraj byłem z żoną na zakupach po coś takiego) - to jest kombinezon
Owszem, to jest kombinezon. Bardziej popularnym modelem (przynajmniej w Polsce) jest taki z długimi spodniami. Żeby się w tym wysikać kobieta musi go ściągnąć, czyli całą górę ciucha musi zsunąć w dół.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów