Jak macie to proszę link do całości, dorodne owoce wydała ta ziemia
Jak macie to proszę link do całości, dorodne owoce wydała ta ziemia
Macie Mega Dojce Pozdrawiam
Macie Mega Dojce
A Tu inne w MP4/
A Tu inne w MP4/
Fuj! Jakie rozlane suty!
Za kilka komentarzy będą numery telefonow
Wstaw zdjecia
Po co, nie jestem pojebany aby zdjęcia mojej wstawiać w neta aby jakiś stulej mógł sobie dla tego zwalić
Morda krótko, jestem na głównej
Jak Cię samochód pierdolnie, to też będziesz. Do zobaczenia.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Fuj! Jakie rozlane suty!
Kurwa dzbanie nawet nie wiesz jak wygląda sutek to się nie wypowiadaj.
Obrazkami sie stulejarze podniecają
Myc zęby i spać, gowniarze!
Normalny facet lubi oglądać piękne kobiety, a tobie ewidentnie zabrakło na tym zdjęciu jakiegoś cwela. Jest jeszcze druga opcja, że już ci nie staje i dupę ściska z żalu.
Normalny facet lubi oglądać piękne kobiety, a tobie ewidentnie zabrakło na tym zdjęciu jakiegoś cwe*a. Jest jeszcze druga opcja, że już ci nie staje i dupę ściska z żalu.
Tak, właśnie. Ewidentnie spodziewałem się twojego zdjęcia
Masz ty pojęcie o pięknych kobietach? Widziałeś w ogóle jakaś na żywo (oprócz matki)?
@all upy...
ale zajebało stulejami... wesołych świat męskie dziewice...
I tak nie włożysz
Tak, właśnie. Ewidentnie spodziewałem się twojego zdjęcia
Masz ty pojęcie o pięknych kobietach? Widziałeś w ogóle jakaś na żywo (oprócz matki)?
Nie interesuję mnie twoja matka, szukaj desperatów gdzie indziej. Pewnie kutasa ci u nich brakuje, że się nie podobają. Odezwij się do phrontch on na pewno ma coś co cię zainteresuję.
Nie interesuję mnie twoja matka, szukaj desperatów gdzie indziej. Pewnie ku*asa ci u nich brakuje, że się nie podobają. Odezwij się do phrontch on na pewno ma coś co cię zainteresuję.
Brałeś coś,piłeś czy może od zawsze masz problemy ze zbudowaniem logicznych zdań?
Napisz to jeszcze raz, ale tym razem niech ktoś z dorosłych ( inteligentnych a nie podobnych tobie) ci pomoże.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów