📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wiecie co sie stało z moim kolegą ,banda gamoni przyczaiła sie na niego na za scianą było to na klatce schodowej . Gdy schodził wyskoczyli i go przestraszyli od tamtego czasu gość się jąka i nie idzie sie z nim dogadac bo dostał zapaści. Ja tam zawsze strasze swoją dziewczynę
Załóżmy że akcja się działa w Australii , gdzie na porządku dziennym są łażące po domu pająki , czarne wdowy i tarantule.Matka być może ocaliła dziecku życie , bo mała dziewczynka gdy zobaczy małego pająka będzie się chciała nim pobawić, a tak spie...li czym prędzej.
Miałem podobną sytuację z dzieciństwa jak widziałem jakieś kolorowe kulki to wpieprzałem myśląc że to cukierki, rodzice nie mogli mnie tego oduczyć więc zostawili na stole tabletkę witaminy c , jak tylko ją zobaczyłem wylądowała u mnie w brzuchu. Rodzice odegrali szopkę, że to była tabletka dla dorosłych i że dzieciom może zaszkodzić i spowodować śmierć. Jedynym ratunkiem jest wypić sporo wody , uwierzcie miałem ze 3/4 lata a ponoć piłem jak opętany, ze łzami w oczach i pytaniem czy nie umrę.
Może sadystyczne , ale tabletki bez wiedzy rodziców do ust nie włożyłem jako dzieciak już nigdy.
Miałem podobną sytuację z dzieciństwa jak widziałem jakieś kolorowe kulki to wpieprzałem myśląc że to cukierki, rodzice nie mogli mnie tego oduczyć więc zostawili na stole tabletkę witaminy c , jak tylko ją zobaczyłem wylądowała u mnie w brzuchu. Rodzice odegrali szopkę, że to była tabletka dla dorosłych i że dzieciom może zaszkodzić i spowodować śmierć. Jedynym ratunkiem jest wypić sporo wody , uwierzcie miałem ze 3/4 lata a ponoć piłem jak opętany, ze łzami w oczach i pytaniem czy nie umrę.
Może sadystyczne , ale tabletki bez wiedzy rodziców do ust nie włożyłem jako dzieciak już nigdy.
panchamityle napisał/a:
Jebnięta pizda, pewnie ją starzy w rosole kąpali.
Mocne słowa o 2-latce.
Tepa suka, malym dzieciom sie tak nie robi, bo beda miec traume...
Ale kurwa zabawne, tej zapasionej kierdzie wpuściłbym kilo pająków do łóżka o 3 rano żeby ją pożarły. Żart jak cholera, ona sama jest wynikiem podobnego żartu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów