Najprawdopodobniej grupa ukrainców urządziła sobie mordobicie pod sklepem nocnym, patrol policji chyba nic nie zauwaźył ani nie usłyszał 😏 Możliwe że służbę miały dwie dziury i bały się interweniować coby sobie ino tipsa nie złamać
Najprawdopodobniej grupa ukrainców urządziła sobie mordobicie pod sklepem nocnym, patrol policji chyba nic nie zauwaźył ani nie usłyszał 😏 Możliwe że służbę miały dwie dziury i bały się interweniować coby sobie ino tipsa nie złamać
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1..2...3 ...Czekamy na skamlanie w wykonaniu: Darek1234..., Driver1,9mm, majeńka, wielbicielczarnychpyt, tudzież innych podobnych.
...najmocniej przepraszam zapomniałem dopisać jakże zasłużonego "balonatępiznę" vel "baronturbina".
Dzisiaj cały dzień @ prowokuje @ że ten drugi niby wszędzie w Polsce widzi ukraińców....
Na razie widzę, że to wy się spuszczacie nad każdą wzmianką o Ukrach. Macie jakiś fetysz Bandery, chyba wam staje, jak słyszycie ukraiński.
1..2...3 ...Czekamy na skamlanie w wykonaniu: Darek1234..., Driver1,9mm, majeńka, wielbicielczarnychpyt, tudzież innych podobnych.
...najmocniej przepraszam zapomniałem dopisać jakże zasłużonego "balonatępiznę" vel "baronturbina".
dziękuję za listę ukrociągów
Jebane kurwy. Rzuć doniczka następnym razem w banderowców.
To wtedy policja zainterweniuje i zrobi mu sprawę za napad na "obcokrajowca" :/
Jebane kurwy. Rzuć doniczka następnym razem w banderowców.
jaką doniczką, szkoda na nich takich rzeczy, lepiej lać wrzątkiem wymieszanym z gównem,, oni lubią odór kupska
Niech sie napierdalaja miedzy soba a komu to przeszkadza, moze sobie ktorys (oby) przez przypadek głowe rozbije i fiknie?
A co do policji to przewaznie jezdzi chlop z babą jak juz. To juz chyba nie te czasy co dwie baby jezdza
Jeżdżą oczywiście w Złotoryi np gdzie nagrywany był film
Pozdrawiam
Na razie widzę, że to wy się spuszczacie nad każdą wzmianką o Ukrach. Macie jakiś fetysz Bandery, chyba wam staje, jak słyszycie ukraiński.
Ooooj zesrałeś się. Po prostu nie da się nie zauważyć, że ty i jeszcze parę kreatur zawsze pojawiacie się ze stałym zestawem tekstów, gdy tylko pojawi się jakiś materiał o wyczynach waszych ziomeczków z krainy U. Tak więc nie wypieraj się swoich i sraj dalej.
w 4 miechy najebać ponad 1200 komentarzy i to tylko na sadolu, a kto wie gdzie jeszcze się spuszczasz Nie oszukujmy się, taka forma nie bierze się znikąd a wytarty fotel to nie element dekoracyjny. Wyjaśniać to sobie możesz, ukraińskie kasierki z biedry, jak będąc na kolejnej w tym tygodniu bani one bezczelnie odmówiły ci sprzedaży następnego 4paka tatryMów za siebie pizdeczko szoszońska.
Ja już kilku wyjaśniłem na przestrzeni ostatnich lat. Właśnie w takich sytuacjach.
W nocy po alko, a po wódzie lepszy jestem w dżudzie