Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zookepers? idioci chyba naprawde ich z murzynami pomylili, chcą ingerować w wewnętrzne prawa natury ? co dalej, sprawa w sądzie dla goryla agresora? a może zabronią w Afryce gepardom polować na antylopy i zrobią z nich wegetarianów
Te goryle od urodzenia żyją w pierdolonej klatce, podają im leki, układają dietę i pielęgnują, tak aby zarabiać na nich jak najdłużej. Czy można zaingerować w naturę jeszcze bardziej?
Otóż baba drze ryja z zapytaniem "where's the zookeepers!?"
Tak jakby kurwa pracownik zoo miał wejść między nimi i ich rozdzielić, a potem pouczać: zły murzyn! Nie wolno, nie wolno!
I tak Ci zmienią tytuł... Mi zmienili admini w tym filmiku:
sadistic.pl/szympans-probuje-ratowac-psa-vt392484.htm <= oryginalnie miałem "Afroamerykanin próbuje ratować psa"
Więc przewiduję - Twój tytuł będzie brzmiał "Bitwa goryli w ZOO."
Ja tam żadnych goryli nie widze, więc nie wiem do czego miałby się przypierdolić Admin.
zookepers? idioci chyba naprawde ich z murzynami pomylili, chcą ingerować w wewnętrzne prawa natury ? co dalej, sprawa w sądzie dla goryla agresora? a może zabronią w Afryce gepardom polować na antylopy i zrobią z nich wegetarianów
No właśnie nie pomylili się, to są afroamerykanie młodzieńcze. A ochrona (zookeepers) powinna tych dwóch panów rozdzielić i nauczyć kultury pałą.
Dajcie filmik z Gdańskiego Zoo gdzie typiara dzwoni na policje ze lew zjada innego lwa.
W Polsce nie ma takich akcji w zoo, jedyne na co można liczyć to obrzucenie gównem przez jakieś małe małpy. Mimo tego ludzie i tak się cieszą z takiej interakcji.
ależ proszę bardzo:
Te goryle od urodzenia żyją w pierdolonej klatce, podają im leki, układają dietę i pielęgnują, tak aby zarabiać na nich jak najdłużej. Czy można zaingerować w naturę jeszcze bardziej?
Oj przestań pierdolić. Lepiej sprawdź ile ogrody zoologiczne zarabiają, a potem pierdol o zarabianiu na zwierzętach.
Owszem głównym celem ogrodów jest rozrywka, ale jest jeszcze kilka ważnych aspektów. Najwięcej się mówi o ochronie gatunkowej. W jakimś stopniu to działa i są nawet udane próby reintrodukcji gatunków zagrożonych. Ogrody zoologiczne pełnią funkcję banków genów Do tego dochodzi edukacja. Na tym wszystkim bardzo mało ogrodów zarabia. Większość to placówki, do których trzeba jeszcze dokładać.
za tytuł należy sie piwo
Co się kurwa należy ?!
Mężczyzna to określenie osobnika męskiego wśród homo sapiens, więc kurwa pytam od kiedy ciemnoskórzy są w rodzinie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów