Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mi sombrero spadło ^^
PS
cyt
"Mam nadzieję wy wielcy obrońcy grzecznych Meksykanów, że następnym razem ta zaczepiona kobieta będzie waszą żoną, siostrą. I zostanie przeleciana we wszystkie otwory przez 15-stu Latynosów, bo w pobliżu nie będzie żadnego „bandyty kibola”.
Z pozdrowieniami dla wszystkich kibiców i środkowym palcem w górę dla lewaków, kretynów i hołoty anty-polskiej." end cyt
Zajebane chuj Cie to obchodzi.
Panie pośle, o tej porze na sadisticu? To o której wy zmiany zaczynacie? [/quote
na liście się podpisał to do domu poszedł, a kasę za to bierze
Cała Polska dupy chowa,
bo *Tinky Winky jest z Chorzowa
*Dla przypomnienia, to ten niebieski teletubiś z czerwoną torebką.
Nawet tu 9ejuchu sie spinasz?
A ja kategorycznie żądam surowego ukarania winnych kłamstwa, że bójkę zaczęli Polacy! Tego już za wiele - w naszym własnym kraju obcy napastują nasze kobiety a potem dźgają nożami ich obrońców, a podłe, najwyraźniej obce media, a za nimi podła i najwyraźniej obca władza oskarża o to nas i trąbi o tym na cały świat! Ludzie, skończmy z nimi wreszcie raz na zawsze, przy urnie wyborczej oczywiście ! Niech nasze MZS i górale tam pracujący przeproszą jeszcze Ukrainę za zmarnowane jajko na pewnym analfabecie z Belwederu.Przecież u nich się nie przelewa , szkoda było jajka.
Turyści i imigranci którzy się dostosują TAK!
Imigranci, którzy wprowadzają własne prawo, kulturę i obyczaje. NIE!
Dziękuje za uwagę.
Przecież oficjalnie wiadomo że kobieta nie była molestowana tylko podała browar meksykanowi co mu z torby wyleciał i to widac na monitorngu. Niebieskie bydło tylko czekało na jakiś pretekst,zresztą sporo przed tym zdarzeniem robili chlew na plaży. Gorzej że niektórym imponuje kopanie w kilku jednego,no cóż...
Byłeś tam i widzialeś co sie działo czy powtarzasz to co na tvn powiedzieli?
CWP!
Presz z antypolską POlityką tuskowego rządu i jego tuskmediami!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów