18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Björk vs reporterka
Mattias1 • 2010-03-24, 21:38
Niektóre gwiazdeczki lubią lansować się na ulicach ze swoimi pieskami od D&G , Björk natomiast dla odrobiny lansu i baunsu woli epicko przy***ić reporterce

1:0
a może po prostu nie spodobało się jej w Bangkoku ?

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janus92 2010-03-25, 13:34
Nie masz się czego doczepić, tylko małego błędu?
Zgłoś
sensi 2010-03-25, 13:35
nie chcę się czepiać tego większego, by cię za mocno nie ośmieszyć.
Zgłoś
Mattias1 2010-03-25, 13:35
Janus92 napisał/a:

Mógłbym wpisać w google, tak jak napisałaś, ale skąd pewność, że o tą Bjork chodzi w tym temacie?

hm. biorąc pod uwagę konstrukcję islandzkich nazwisk i fakt że żyje tam mniej niż 130 tys kobiet ciężko będzie znaleźć inną Bjork w googlach.

nie koniecznie o wiek biologiczny mi tu ogło chodzić , choć pod tym względem jest między nami ( sugerując się nickiem ) co najmniej 3 lata różnicy, a w poziomie rozeznania w świecie popkultury przerastam Cię zatem o milion lat świetlnych ^^
Zgłoś
Janus92 2010-03-25, 13:40
Mattias1 napisał/a:

hm. biorąc pod uwagę konstrukcję islandzkich nazwisk i fakt że żyje tam mniej niż 130 tys kobiet ciężko będzie znaleźć inną Bjork w googlach.

nie koniecznie o wiek biologiczny mi tu ogło chodzić , choć pod tym względem jest między nami ( sugerując się nickiem ) co najmniej 3 lata różnicy, a w poziomie rozeznania w świecie popkultury przerastam Cię zatem o milion lat świetlnych ^^

Ehh, dlaczego sądzisz, że liczba w nicku, to rok urodzenia? Sorry, ale świat popkultury to nie mój świat. Nie znam babki, nie obraziłem jej nigdzie, grzecznie spytałem, kim ona jest.

Btw, co to jest "poziom rozeznania w świecie popkultury"?
Zgłoś
RocknRolla 2010-03-25, 13:43
po prostu wie co z nimi zrobić x)
Zgłoś
Mattias1 2010-03-25, 13:50
Janus92 napisał/a:

Btw, co to jest "poziom rozeznania w świecie popkultury"?

to o czym twoje pojęcie wypada bardzo blado
[bez odbioru]!
Zgłoś
Janus92 2010-03-25, 13:52
sensymiliana napisał/a:

nie chcę się czepiać tego większego, by cię za mocno nie ośmieszyć.

Ośmiesz mnie i przyczep się większego.
Mattias1 napisał/a:

to o czym twoje pojęcie wypada bardzo blado !

Być może, każdy jest w czym innym dobry, ale w googlach nic na ten temat nie znalazłem
Zgłoś
Mattias1 2010-03-25, 13:59
Janus92 napisał/a:

ale w googlach nic na ten temat nie znalazłem

stary - spi****j z tych Chin póki jeszcze granic Wam tam nie ocenzurują ^^

Zgłoś
R................x 2010-03-25, 14:05
Mattias1 napisał/a:

a w poziomie rozeznania w świecie popkultury przerastam Cię zatem o milion lat świetlnych ^^

Fajnie że możesz być z czegoś dumny.
Zgłoś
chujens 2010-03-25, 14:09
matias, co ty pierdolisz?
kogo na codzien poza jej fanami obchodzi bjork? a jak ktoś jakieś gaby kulki nie zna to też jest cipa? no i do kurwy co to jest 'poziom rozeznania w swiecie popkultury'? innej muzyki nie ma?
Zgłoś
Mattias1 2010-03-25, 14:26
jasne że jest , jasne że słucham ( i nie będę cipą , bo znam gabę kulkę ) ale Bjork akurat zasłynęła i zamieszała trochę w świecie , bo nawet pytając się mojej matki czy babki kim jest bjork to powiedzą że to ta pierdolnięta babka o skośnych oczach ^^
w latach 90 było o niej na prawdę głośno .. wszędzie .
Zgłoś
ptasznik69 2010-03-25, 16:15
ale pierdolicie
Zgłoś
matx 2010-03-25, 16:53
wiadomo, rozeznanie w roznych tematach w tym w muzyce nei jest potrzebne, "przeciez ja slucham x". no mozliwe, ale potem jak przychodzi rozmowa na jakis temat to taka soboa ,ktora nie potrzebowala rozeznania, albo nie bedzie sie umiala wypowiedziec bo nie ma zielonego pojecia o temacie albo z siebie zrobi idiote.
Zgłoś
Conscribo 2010-03-25, 18:27
ta, teraz jeszcze niech każdy zacznie używać słowa "epicko" i już wogóle wszyscy będą szczęśliwi.. zwłaszcza że widać mało kto wie wogóle co to słowo znaczy.
Zgłoś
marna 2010-03-25, 19:04
kurcze, a ja śpię w koszulce z jej podobizną i się dziwię, że głupoty mi do głowy przychodzą we śnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem