Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebane murzyńskie ścierwo
Co sę dziwisz? Genów nie oszukasz. Brązowe i czarne gówno zawsze od tyłu i z partyzanta bije, bo honorowa walka jest im nieznana. Te kurwy gówniane honoru nigdy nie miały, nie mają i nie będą miały.
Czyli dostał cios kolanem, po czym stwierdził ze sobie przerwie walkę i pójdzie do narożnika odpocząć po ciosie?
Mi się wydaje, ze dostał w łeb, zamroczyło go i wydawało mu się, ze dźwięk powstały w jego głowie, to dźwięk gonga kończącego rundę
no to później już dostał prawdziwego gonga
Gong? 2:42 2 runda?
nie tłumacz dla debili bo i tak nie ogarną oni dalej niech myślą ze to było po gongu xd chyba unich w głowach słyszą ten gong jprdl
Fani weszli na ring i mu najebali
Taki dobry bokser, że mu dwóch z publiczności najebalo
Na początku drugiej rundy Murthel Groenhart wyprowadził cios latającym kolanem, które trafiło w głowę Haruta Grigoriana, ale nie powaliło go. Po tym uderzeni Grigorian odwrócił się plecami do przeciwnika i skierował swoje kroki do narożnika. Ponieważ walka nie została przerwana, Groenhart wyprowadził mocny i co ważne celny cios prawym sierpowym, którym znokautował Ormianina. Kiedy Grigorian leżał zamroczony na deskach, a Groenhart cieszył się w swoim narożniku ze zwycięstwa, na ring wbiegło przynajmniej dwóch fanów, którzy zaatakowali Murthela mocnymi ciosami.
Cios wyprowadzony przez Groenharta nokautujący Grigoriana był legalny, chociaż niezbyt czysto sportowy, ale stara zasada w sportach walki, którą powtarzają sędziowie przed każdym pojedynkiem brzmi „Defend yourself at all times” (brońcie się przez cały czas). Grigorian popełnił błąd odwracając się tyłem do przeciwnika i odchodząc do narożnika bez wcześniejszego sygnału od sędziego o przerwaniu walki.
Trener Haruta, Nicky Hemmers powiedział, że Grigorian odwrócił się, ponieważ doznał rozcięcia po uderzeniu kolanem, a sam Harut przyznał, że nie wie dlaczego to zrobił.
Z kolei Murthel Groenhart powiedział podczas transmisji gali, że nie jest pewien, czy nie doznał złamania szczęki po tym jak został zaatakowany przez dwóch facetów, którzy wtargnęli na ring.
Łatwo wrzucić wycinek i wywołać gównoburzę.
czarny to czarny wiec chuj mu w dupe i niech wraca do afryki z tygrysami walczyc i banany prostowac ew do ameryki bawelne zbierac
link do walki
Tym kolanem to ładnie wyłapał jak stwierdził że to koniec rundy
zbędnego lamentowania i pierdolenie- trach bach i po ścierwie które oszukuje, o ile świat byłby prostszy polecam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów