📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Pojebani jesteście, obić tak komuś ryj w ''imię zasad''. Nie jest to nawet śmieszne wręcz żałosne, pomyślcie trochę, za jakiś czas jak dojrzejecie będziecie się wstydzić jakimi to buntowniczymi metalami byliście.
ja się nie wstydzę ze dawałem wpierdol i dostawałem wpierdol w gdańsko kiedyś normalka było ze można było dostać wjebane od skinoli i szlo się ekipa napierdalać z nimi czego się tu kurwa wstydzić jakby dziś do mnie przyszedł ktoś z dawnej ekipy i powiedział ze idziemy napierdalać się z łysymi poszedłbym od razu. przynajmniej facet na filmie pokazał ze ma jaja i daje typowi wpierdol publicznie nie bawiąc się z nimi koniec kurwa kropka.
TheCray napisał/a:
Pojebani jesteście, obić tak komuś ryj w ''imię zasad''. Nie jest to nawet śmieszne wręcz żałosne, pomyślcie trochę, za jakiś czas jak dojrzejecie będziecie się wstydzić jakimi to buntowniczymi metalami byliście.
Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny'
...przy takich zawsze się znajdzie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów