📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a jak sie nazywa ten kawałek w tle (nie ten metalowy)
amicha napisał/a:
Zjebane i pedalskie małe emo metalowe siurki... Hujnia...
Zgadzam sie, a teraz o twojej trosce o zdrowie radził bym wrócić do kuchni bo oglądając sadola powinnaś
wiedzieć co spotyka kobiety poza kuchnia...
Oni maja więcej tapety na mordzie niż Doda i Lady Gaga razem
nie wiem jakiej plci sa te osobniki ale to pierwsze swoimi megahaluksami dowodzi jak bardzo niezdrowo jest byc czarnuchem ;]
hahahahahaha... dojebany pomysł i realizacja.
Fuck the fuckin' system.... the fuck!
Pozytywnie nastraja na cały dzień :] pozdro
Fuck the fuckin' system.... the fuck!
Pozytywnie nastraja na cały dzień :] pozdro
pierdolone małe skurwysyny .. jak bym miał takie dziecko to bym zajebał ...
albo lał codziennie black metalową rurą aż się oduczy ..
albo lał codziennie black metalową rurą aż się oduczy ..
Tym co mają coś do używania elektroniki w Blacku polecam mniej walenia konia, a więcej historii do łbów sobie powbijać.
Jakbyście nie wiedzieli to Black Metal i na przykład taki D'n'B mają wspólne korzenie w Darkwave electro...
(polecam starą, angielską niskobudżetówkę "Cradle of Fear" <-film)
zobaczcie, że mimo black metalowego contentu jest tam więcej D'n'B niż metalu...
Jakbyście nie wiedzieli to Black Metal i na przykład taki D'n'B mają wspólne korzenie w Darkwave electro...
(polecam starą, angielską niskobudżetówkę "Cradle of Fear" <-film)
zobaczcie, że mimo black metalowego contentu jest tam więcej D'n'B niż metalu...
Oto sposob, jak 'zjebac' muzyke, bierzesz dosyc ciekawy utwor, i dodajesz do nego durne darcie szatana, co wychodzi? Zajebiscie zjebany death metal...
pierdolone brudasy
Myślałem że będzie to jakaś dobra nuta, a tu jakieś gówno. Zmarnowałem tylko czas
Muszę was rozczarować ale nie jest to kawałek zrobiony przez tych małych brudasów. Jest to kawałek zrobiony przez tych dwóch typków, którzy pojawiają się na końcu, a te szpetne grube dzieci posłużyły tylko jako elementy to na wskroś sarkastycznego teledysku, być może właśnie wyśmiewającego idee blackmetalowe, kto wie? A poza tym utwór ni z dupy, to tak jakby połączyć golec orkiestra z Vaderem. Tutaj łapcie link to utworu na żywo, który właśnie wykonuje 2 wspomnianych wyżej dorosłych pedałów.
lastfm.pl/music/Jogger/_/Nephicide
lastfm.pl/music/Jogger/_/Nephicide
Nie bierz życia zbyt serio
I tak nie wyjdziesz z niego żywy
I tak nie wyjdziesz z niego żywy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów