Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To UFO podobne jakie ostatnio są widziane w różnych częściach świata, właśnie takie "humanopodobne"
Są nagrania jak coś podobnego (w kształcie zgarbionego człowieka) przelatuje obok samolotów.
Jesteś idiotą, balon urodzinowy który spierdolił z imprezy. Temat rozgryziony przez media jakieś 2/3 tygodnie temu.
Blue Beam za rok „inwazja” UFO tak samo jak było z samolotem 11.09 WTC… przecież to był Hologram! Ludzie otwórzcie oczy!
Zgadza się, mój 10 leni syn, gdy oglądał nagrania lecących samolotów, mówił, że ruch jest nierzeczywisty, płaski, jak wycinek papieru. Jest więcej tych superklocków, ale nie ma co poruszać, bo zaraz zlecą się covidowcy i inne chujstwo i zacznie się słowna napierdlanka
Blue Beam za rok „inwazja” UFO tak samo jak było z samolotem 11.09 WTC… przecież to był Hologram! Ludzie otwórzcie oczy!
A czego oczekiwałeś przy pierdolnięciu samolotu w taką konstrukcję? Że się zacznie zwijać? Wbił się wbudynek jak w masełko. Zajmij się lepiej czymś lżejszym dla twojej głowy, np. zasadami interpunkcji.
Zgadza się, mój 10 leni syn, gdy oglądał nagrania lecących samolotów, mówił, że ruch jest nierzeczywisty, płaski, jak wycinek papieru. Jest więcej tych superklocków, ale nie ma co poruszać, bo zaraz zlecą się covidowcy i inne chujstwo i zacznie się słowna napierdlanka
jak twój 10 letni syn tak mówił znaczy że tak było
jak twój 10 letni syn tak mówił znaczy że tak było
"Już nawet", a to spora różnica
A tak na poważnie, ziomek co to kurwa jest, to nie portal od takiego gówna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów