📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@Up
/watch?v=yh2YogQmLn8
/watch?v=yh2YogQmLn8
Czy jest jeszcze ktoś na tej stronie kogo nie śmieszą te chujowe filmiki z "blanką", cokolwiek to jest...
Peteka napisał/a:
Czy jest jeszcze ktoś na tej stronie kogo nie śmieszą te chujowe filmiki z "blanką", cokolwiek to jest...
Zapytaj ojca kto to taki... Moze on bedzie madrzejszy od ciebie...
@up
wiem że masz wakacje dzieciaku i mama pozwoliła ci posiedziec przy komputerze...
ale od rodziców kogokolwiek sie odpi...ol
wiem że masz wakacje dzieciaku i mama pozwoliła ci posiedziec przy komputerze...
Bodziosowy111 napisał/a:
@up
A ja wiem, dzieciaku, ze potrafie mniej wiecej poprawnie pisac po polsku i sam sie odpierdol... Boisz sie to napisac, czy mamusia ci kazala napisac 3 kropki... Sam mowisz, zeby od rodzicow sie odczepic, a co ty robisz... I poza tym, glabie, nie przypieprzalem sie do jego ojca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów