📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdolicie ciagle ze ketchup.. a mi sie kurwa podobało! i daje piwo!
Ze szczątków informacji (bo wideo sprzed dwóch lat, a toż to prawie prehistoria przecież) wnioskowałem, że może to być viral lub fragment reklamy stworzonej na konkurs zorganizowany przez firmę produkującą e-papierosy. Firma nazywała się Blu Cigs i wszystko wskazuje na to, że nie chciała utożsamiać się z sokiem pomidorowym własnoręcznej produkcji, bo z większości forów film usunięto. Rozważałem jeszcze drugą opcję - że koleś faktycznie ujebał sobie palce, po czym stwierdził, że może zrobić z tego viral i wygrać 10000 dolców.
Potem jednak znalazłem to i utwierdziłem się w pierwotnym przekonaniu:
Samo wideo nie działa, widać jednak, na zrzucie, że zostało poprawione - inne są kolory, wklejone są notki o używaniu blendera, no i przede wszystkim sam film jest dwukrotnie dłuższy. Na jakimś z forów znalazłem komentarz, gdzie ktoś wyraźnie zaznacza, że po mrożącej kupę w majtkach scenie można - już na spokojnie i bez niepotrzebnych emocji - przekonać się, że palce są całe. Dodaje również, że e-papieros, który te palce trzymają przypomina e-członka, a ancymon zaciągający się nim to pewnie jakaś ciota, ale to już tak na marginesie.
Kurwa, piątek wieczór, co ja tu robię
Potem jednak znalazłem to i utwierdziłem się w pierwotnym przekonaniu:
Samo wideo nie działa, widać jednak, na zrzucie, że zostało poprawione - inne są kolory, wklejone są notki o używaniu blendera, no i przede wszystkim sam film jest dwukrotnie dłuższy. Na jakimś z forów znalazłem komentarz, gdzie ktoś wyraźnie zaznacza, że po mrożącej kupę w majtkach scenie można - już na spokojnie i bez niepotrzebnych emocji - przekonać się, że palce są całe. Dodaje również, że e-papieros, który te palce trzymają przypomina e-członka, a ancymon zaciągający się nim to pewnie jakaś ciota, ale to już tak na marginesie.
Kurwa, piątek wieczór, co ja tu robię
ciekawe gdzie tu fake jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów