📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bluealfa napisał/a:
Ciekawe czy to dziecko w wózku przeżyło?
Paradoksalnie nic poważnego się mu nie stało.
"Do wydarzenia doszło na dworcu kolejowym Ashburton w Melbourne w Australii. Ważący 250 ton pociąg - całe szczęście - właśnie hamował i nie jechał z prędkością większą niż 35 km/h. Wózek dostał się pod pierwszy wagon i prawdopodobnie tylko dlatego, że niemowlę było przypięte pasami do wózka, wyszło z całego zdarzenia tylko z nabitym guzem."
pogromca napisał/a:
Tak samo jest jeszcze szansa dla ludzi z tego filmu.
Dla takich ludzi to nawet sztuczny mózg na nic...
WaterJetPenis napisał/a:
A oni ze 20 razy biegli : O6:35 on się przewrócił na tory chyba ze 20 razy
bluealfa napisał/a:
Ciekawe czy to dziecko w wózku przeżyło?
Dziecko w wózku przeżyło, bo było kiedyś o tym głośno w telewizji. Wózek spadł tak, że pociąg jadąc go "posuwał" .
Pajoresko napisał/a:
Dziecko w wózku przeżyło, bo było kiedyś o tym głośno w telewizji. Wózek spadł tak, że pociąg jadąc go "posuwał" .
Pociąg pedofil?
I bądź tu konduktorem, pewnie można zejść z nerwów, jak jakiś jełop pod pociąg wbiegnie.
Piosnka z filmiku, to Hemstock & Jennings - Mirage Of Hope
Fajna w wersji oryginalnej i dubstepowej.
Fajna w wersji oryginalnej i dubstepowej.
bachelorette napisał/a:
I bądź tu konduktorem, pewnie można zejść z nerwów, jak jakiś jełop pod pociąg wbiegnie.
Chyba maszynistą...
7:06 - jakby mnie matka tak załatwiła to chyba bym jej zapierdolił ....
Najlepszy był ten na początku co pod 2 pociągi by wpadł jebany szczęściarz.
To na pewno nie w Polsce, tu nie ma takich szybkich pociągów.
Fakt, że ludzie zachowują się jak bezmózgi z tym przechodzeniem/przejeżdżaniem przez tory bez żadnego upewnienia się, ale jest też druga strona medalu, bo w kabinach maszynistów za sterami też często siedzą żule nachlane i na stacjach, gdzie mogą stać ludzie blisko torów na peronie, zapierdalają jak błyskawica (co widać też na filmiku).
Pierdzieleni farciarze :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów