📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiekszosc z nich to typowe konie...
9 fotka po prawej siostrzyczki niczego sobie
9 fotka po prawej siostrzyczki niczego sobie
"..a pointa jest zawsze ta sama... Miriam ma kurwa jabłko Adama... "
a ja chwale sobie życie bo miałem bliżniaczki i nie mówię o prawej i lewej ręce:) ale to akurat nie był duży wyczyn bo wiele osób je miało-były molestowane w dzieciństwie do tego z problemem alko i takie tam inne patologie....ale zmieniałem sobie i napewno przed śmiercią puszczą mi parę najlepszych ujęć przed oczami:)
wyder napisał/a:
"..a pointa jest zawsze ta sama... Miriam ma kurwa jabłko Adama... "
masz piwo za swoje zdjęcie w Awku, stałeś się właśnie kąskiem dla sadystycznych geji, gratuluje odwagi i oczekuje odp jak to jest być gościem przy którego zdjęciu sobie walą
@- Lukas - dlatego producenci przeglądarek stworzyli takie coś jak scroll na boku ] Dodatkowo na klawiaturze masz takie dwa śmieszne przyciski jak Page Up i page Down
Ale kobitki bardzo ładne
Ale kobitki bardzo ładne
- Lukas -
Na drugi raz wpierdol 3 w poście i resztę w komentarzach...
franek8 napisał/a:
@- Lukas - dlatego producenci przeglądarek stworzyli takie coś jak scroll na boku ] Dodatkowo na klawiaturze masz takie dwa śmieszne przyciski jak Page Up i page Down
Ale kobitki bardzo ładne
Ja wiem co stworzyli producenci przeglądarek ale po co robić burdel i utrudnianie na forum i zakłócać spokojne przeglądanie ??
The Butcher napisał/a:
- Lukas -
To nie do mnie chyba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów