Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja.
Jednemu bym dał na imie Jarek a drugiemu Leszek.
Żeby potem księżyc zajebali? Ja podziękuję za takie coś
A w Polsce nikt tak nie marnuje pieniędzy to zawsze dodatkowy 1000 zł
Powód: Cenzura brzydkich słów / pokemoniasty styl pisania
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=483288Twój post:
Temat: "Bliźniaki"
Co za skurw...
Ludzie co znalezli też pojebani. Zamiast ściągnąć swoje ubranie, a widać że za ciepło nie ma,to kładą na ziemi i szmatką ze śmieci przykrywaja. Szmatoglowych powinno się pozbawiac prawa do bycia rodzicem. Nie można na to patrzec
Pytanie do admina który usunął mój komentarz.
Nie zamieściłem przekleństwa, jest tzw. tiiii.
A w tym przypadku przydałyby się nie słowa a czyny dla tych eleganckich pań i panów owinietych w te szmaty.
Serio obrazilem czyjeś uczucia.... A może pokemoniasty styl pisania... Wygląda na to że sam na pokemonach wychowales/as.
Ujawnij się mistrzu, jeśli masz odwagę.
Temat w dziale hard. Czaisz...
Administratora lub Moderatora.
Powód: Cenzura brzydkich słów / pokemoniasty styl pisania
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=483288Twój post:
Temat: "Bliźniaki"
Co za skurw...
Ludzie co znalezli też pojebani. Zamiast ściągnąć swoje ubranie, a widać że za ciepło nie ma,to kładą na ziemi i szmatką ze śmieci przykrywaja. Szmatoglowych powinno się pozbawiac prawa do bycia rodzicem. Nie można na to patrzec
Pytanie do admina który usunął mój komentarz.
Nie zamieściłem przekleństwa, jest tzw. tiiii.
A w tym przypadku przydałyby się nie słowa a czyny dla tych eleganckich pań i panów owinietych w te szmaty.
Serio obrazilem czyjeś uczucia.... A może pokemoniasty styl pisania... Wygląda na to że sam na pokemonach wychowales/as.
Ujawnij się mistrzu, jeśli masz odwagę.
Temat w dziale hard. Czaisz...
Nie ja skasowałem twój wpis ale widzę że trochę niekumaty jesteś więc wyjaśniam:
Tu nie cenzorujemy przekleństw jakimiś pedalskimi znaczkami, kropeczkami itp. Chcesz przeklinać to przeklinaj. Jeżeli widzisz ocenzurowane słowa to znaczy że masz w swoim profilu ustawioną opcję autocenzor. Ab ją wyłączyć wejdź sadistic.pl/profile.htm?mode=editprofile i oznacza Cenzuta wulgaryzmów Nie.
Tu nie cenzorujemy przekleństw jakimiś pedalskimi znaczkami, kropeczkami itp. Chcesz przeklinać to przeklinaj. Jeżeli widzisz ocenzurowane słowa to znaczy że masz w swoim profilu ustawioną opcję autocenzor. Ab ją wyłączyć wejdź sadistic.pl/profile.htm?mode=editprofile i oznacza Cenzuta wulgaryzmów Nie.
Kumaty, Kumaty, za to link chyba nie przekierowuje tam gdzie chciałeś.
Ale ok, ogarnę temat. Do tej pory nie miałem z tym problemu.
Szacun że sie odezwales. Nie wiedziałem żeś admin.
Nie ma tematu. Za dużo widziałem twoich rzeczy i mi się podobały.
Też potrafię się przyznac i rozwiązać temat
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów