Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś, coś jakieś info więcej? Mam nadzieje, że biały ma się dobrze i żadne lewackie scierwo nie wsadziło go za kraty?
Postrzelony będzie podcierał dupę hakiem. Amputowali mu przedramię.
twitter.com/MrAndyNgo/status/1298504749633814529?s=20
twitter.com/MrAndyNgo/status/1298529196549869568?s=20
twitter.com/Joes_Eat/status/1298532089743245313?s=20
Z tego co czytałem to dostał z AR-15 5,56 mm.
Jeżeli to prawda. Czarnuchy będą miały duży problem USA.
Mam nadzieję że celował w głowę
Chirurg też chyba nie przepadał za bandą tych socjopatów, albo co lepsze postrzelony żądał uciśnionego szamana.
Muszę cie zmartwić, ponoć przyklepali mu zabójstwo
ponoć przyklepali mu zabójstwo
A to było by chujowo, bo blm zamiast wezwać policję to sami biorą się za wymierzanie sprawiedliwości. W Afryce zwykle kończy się to rozbitym pustakiem na głowie, i kilkoma płonącymi oponami, więc koleś miał prawo się bronić.
Muszę cie zmartwić, ponoć przyklepali mu zabójstwo
Z tego co wyczytałem w komentarzach - nie znam się na amerykańskim prawie - chodzi o to, żeby postawić absurdalne zarzuty, a następnie wypuścić gościa z braku dowodów, czy coś w tym stylu. Życzmy mu jak najlepiej - sprawiedliwości. W temacie Andiego Ngo ludzie ładnie na podstawie zdjęć podkreślają, że ten 17-stolatek z AR-15 jest bardzo dobrze wyszkolony i strzela tylko w momencie, gdy antecioty na niego skaczą.
Z tego co wyczytałem w komentarzach - nie znam się na amerykańskim prawie - chodzi o to, żeby postawić absurdalne zarzuty, a następnie wypuścić gościa z braku dowodów, czy coś w tym stylu. Życzmy mu jak najlepiej - sprawiedliwości. W temacie Andiego Ngo ludzie ładnie na podstawie zdjęć podkreślają, że ten 17-stolatek z AR-15 jest bardzo dobrze wyszkolony i strzela tylko w momencie, gdy antecioty na niego skaczą.
Tak na prawdę nie wiemy wszystkiego, nie wiemy która sytuacja była obroną konieczną a która jej przekroczeniem, bo strzelał tam do wielu osób.
Po drugie powinien dostać wyrok za głupotę, wziął broń i poszedł na zamieszki paradować z odsłoniętym ryjem i strzelać do ludzi, no debil po prostu. Co on kurwa myślał że medal dostanie ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów