📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto się czarną kurwą urodził, ten jako czarna kurwa zdechnie... oj będą pękać czerepy jak wreszcie francuziki przestaną wywieszać nomen omen za chwilę zakazaną białą flagę.
Tak oto ten młody powinien planowac juz zemste... Zakupic bron wskoczyc w tira i rozjebac najpierw tych od kratki, a pozniej losową grupe małpich śmieci... Powtarzac schemat do skutku
Choćby go do gnojówki czy szamba wrzucili to wyjdzie i tak czysty i biały jak łza. A gówno cóż, jak to gówno.
Rozumiem, ze tym uczynkiem wybili mu rasizm z glowy i od tej chwili miluje wszystkich czarnych braci. Bo rozumiem, ze taka logika kieruja sie teraz rzadzacy tego swiata
Co tu się na tym świecie odpierdala. Czarni są najbardziej rasistowską rasą ze wszystkich, ale i tak w lewacki amerykańskich gazetach piszą, żeby biali przestali udawać że rasizm wobec białych istnieje.
Hitler wróć!
Hitler wróć!
CNN zaraz to u siebie puści, ale od tyłu aby było, że murzyni wyciągają białego ze studzienki
U nas jeszcze stoją komory gazowe i piece, wiec a nóż polska stanie się zbawca narodów.
Maja ich małpie mordy na kamerach złapać sprawdzić gdzie urodzeni, lub skąd pochodzą rodzice lub dziadkowie i deportować tak jak stoją jeśli wrócą 25 lat kamieniołomów
Dziwie się że oni tam tak sobie beztrosko hasają wiedząc co się dzieje, ja bym bez przyklejonego noża do łapy nie wyszedł. Teraz mamy takie pokolenie w rurkach bezjajeczne...
Dobrze, że ryje pokazali. Mam nadzieję na kolejne spotkanie tych zjebanych podzwierzęcych ryjów na hardzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów