18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zimol2980 2020-07-02, 9:12
Kiedy wreszcie społeczeństwo nie wytrzyba i zacznie się czyszczenie ulic

Moim skromnym zdaniem każdego kogo złapią na niszczeniu mienia lub na rozbojach powinni zabrać Socjal a nie tylko jemu ale całej rodzinie zaraz by się dzikusy ogarnęły
Zgłoś
offline 2020-07-02, 9:29 1
Z całą pewnością mogę stwierdzić, iż te czarne małpoludy przejęły 1 miejsce na podium (mojej nienawiści do nich), spychając tym samym na 2 zaszczytne miejsce arabusów i ciapatych. A jeszcze jakiś czas temu wydawało się to niemożliwe
Zgłoś
bailutkim 2020-07-02, 9:49
Tępe małpy nawet młota nie potrafią porządnie obsłużyć
Zgłoś
froze_man 2020-07-02, 11:00
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Przecież to chodzi o napędzanie gospodarki. Ktoś te okna będzie musiał wyprodukować, ktoś zamontować....
Mam nadzieję, że w końcu Policja zacznie myśleć o producentach amunicji... niech też zarobią.

Sobie sam napędzaj gospodarkę wybijając okna we własnym domu. A potem poproś rząd żeby dodrukował pieniądze na Twoje szyby.......

- To się nazywa "metafora zbitej szyby" - szklarzowi zapłaci właściciel - oczywiście, ale sam będzie sobie musiał odmówić kupna np. nowej Tesli.
Zgłoś
A................r 2020-07-02, 14:14 2
ja pierdole, a jak maja czcicz jego pamiec ?????????? skoro byl czarnym bandyta, to mysle ze czcza pamiec a adekwatny sposob wlasnie. Jaby byl bialym noblista, to by czcili inaczej. Proste nie.
Zgłoś
S................n 2020-07-02, 16:48
Zgłoś
asys_91 2020-07-02, 17:51
Jebać czarne gówno.
Zgłoś
T................y 2020-07-02, 23:18
Zwróćcie uwagę, że te tępaki nawet młotkiem posługiwać się dobrze nie potrafią
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów