Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Hanbungen Ty lewacki cwelu, to Ty zawijaj się z Sadola i nie wypowiadaj się w tematach które Cię nie dotyczą.Idź złożyć pokłon wiecznie żywemu Leninowi w mauzoleum.
możesz mi obciągnąć
Co bym nie napisał i tak będzie nie na TematJorge Mario Bergoglio podczas trwania w Argentynie junty wojskowej generała Videli Redondo i podczas tzw. brudnej wojny 1976–1983 (hiszp. Guerra sucia) donosił wojskowym na lewicujących księży i zakonników, z których niektórzy potem znikali.
Bardzo dobrze robił.
"Ludzie rozumieją mnie tak słabo, że nie rozumieją nawet moich narzekań na to, że mnie nie rozumieją."Uuuu wielkie oburzenie lewej strony mocy za to, że obecny Papież zwalczał homo-księży w Argentynie. Cały normalny świat katolicki + prawicowi ateiści jest mu za to wdzięczny zatem mocny plus dla Franciszka.
Chociaż uważam KK jako instytucję za średniej jakości teatrzyk to nowego Papieża już lubię.
Haha widzę, że jesteś obeznany w temacie. Tak zwalczał pedalstwo w Argentynie, że maja tam legalne związki homoseksualne i adopcje dzieci przez takie pary.
Haha widzę, że jesteś obeznany w temacie. Tak zwalczał pedalstwo w Argentynie, że maja tam legalne związki homoseksualne i adopcje dzieci przez takie pary.
Jaki głupi tekst. To on je zalegalizował? Od kiedy Kardynał ma władzę ustawodawczą?
@kreet
Lewak:
1. Homo-fil [nie mylić z homoseksualistą chociaż nie można tego wykluczyć],
2. Osoba afiszująca się z narkomanią,
3. Chcąca żyć na koszt uczciwych ludzi. Pragnie zmusić ich do tego wymyślając i usprawiedliwiając coraz to nowe podatki i rozszerzając 'pomoc społeczną'.
4. Uważająca, że godne życie to KOMBINOWANIE
[kurwa kiedy się człowiek doczeka czasów kiedy częściej będzie słyszał 'musisz zapracować' niż 'musisz kombinować']
5. Nie biorąca odpowiedzialności za swoje życiowe wybory [dzisiaj rucham tę jutro tamtą, w międzyczasie kozę więcej ślub mi tylko przeszkadza]
6. Pacyfista - uważa, że armia nam nie potrzebna, brzydzi się przemocą ale nie przeszkadza mu to wyskrobywać niczemu niewinne dzieci
7. Feminista/feministka - osoba uważająca, że kobiety są upośledzone, nie mają żadnych zalet w porównaniu do mężczyzn dlatego uważają, że należy im pomagać czyt. traktować jak dziecko z zespołem Downa.
8. Hipokryta uważający, że ma prawo do 'ekspresji' swojego wyglądu np. przez noszenie kołtuna zwanego dredami pracując w banku czy urzędzie wymagając przy tym szacunku i zaufania do swojej osoby jednocześnie twierdząc, że każdy łysy czy w dresie jest przestępcą.
9. Zwalcza kościół bo był molestowany przez lewackich księży.
Oczywiście to definicja skrajnego lewaka, większość ludzi chociaż trochę lewactwa w sobie nosi [nie ma ludzi idealnych] jednak zasada jest taka, że nie może ono dominować.