kolejny zdolny kierowca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa Anglia ...
Jak facet może jeździć micrą ?!
brylant1412 napisał/a:
to nie kurwy to cholendrusy
kurwa, żeby nie wiedzieć jak się pisze kraj kwitnącej konopi ;/
Jaca.natka napisał/a:
Jak facet może jeździć micrą ?!
A ty autobusikiem poginasz do liceum, czy na skuterze z biedry całą zgrają ze wsi?
czekałem w niepewności czy urwie koło... ale nie.
słabe tam mają blokady ale widać dają radę
słabe tam mają blokady ale widać dają radę
Micra w UK kosztuje tyle co trzeci mandat za parkowanie.
Nie dziwie się, że chuj wbił w to.
@brylant1412 zainwestuj nieco czasu w zgłębianie wiedzy.
No może nieco więcej
Nie dziwie się, że chuj wbił w to.
@brylant1412 zainwestuj nieco czasu w zgłębianie wiedzy.
No może nieco więcej
moze to spokojnie wysadzic i wygrac sprawe- przepisy mowia wyraznie o tym, ze blokada musi byc zalozona ze strony kierowcy- zeby uniknac takich wlasnie sytuacji, omylkowego ruszania i uszkodzenia samochodu etc.
No tak pewnie nie widział w końcu ma blokadę na prawym kole i kierownice z prawej strony bo to w końcu Anglia, pewnie wygra sprawę bo wchodząc do auta nie widział, pomyślał sprawdzę lewe koło bo to pewnie Polska policja zakładała bo przecież w Anglii obowiązują Polskie przepisy... Ale mogę się mylić
Hehe w dodatku po prawej stronie, żeby nie widział jak wsiada do auta. Kurwy jak nic
taki żart holenderskich kibiców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów