Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Bo głupie babsko zamiast raz a porządnie szarpnąć nogami, żeby dać koniu sygnał do startu, to ta się telepie jakby miała padaczke albo ujeżdżała małego chińskiego chujka. Tak jestem ekspertem.
Jesteś expertem bo sam masz małego chińskiego hujka
PS Dla Pana konia skrzynka marchewki
Chuj z Ciebie nie ekspert (w sensie słaby, nie zaś porównania do członka) skoro twierdzisz że konia trzeba pogonić nogami. Dziś konia ułożysz na zwykłe:
"C C"
Nie udawaj, że coś wiesz bo wiesz gówno:-)
O ho, mamy zastępowego eksperta od koni robotów co na pierdnięcie trenera chodzą ? Czy może maczo z oprowadzanki na kucyku ?
W dupie byłeś na chuju jeździłeś, tyle w temacie
Jak go napierdala tak ostrogą to co się dziwić...jak łyda nie pomaga to bacik, ostrogi ostateczność i nie na wysokości kurwa praktycznie popręgu...Druga sprawa - całkowicie luźne wodze, brak kontaktu no i koń wyjebał.
PS Dla Pana konia skrzynka marchewki
O ho, mamy zastępowego eksperta od koni robotów co na pierdnięcie trenera chodzą ? Czy może maczo z oprowadzanki na kucyku ?
W dupie byłeś na chuju jeździłeś, tyle w temacie
Nie, mam 15 koni. Masz jakieś pytania? Tylko mi tu z Montym nie wyjeżdżaj.
Nie, mam 15 koni. Masz jakieś pytania? Tylko mi tu z Montym nie wyjeżdżaj.
Chyba pod maską malucha skoro twierdzisz, że "dzisiaj" każdy koń chodzi na cmokanie
Albo posiadasz stado kilkunastoletnich chabet jeżdżonych w rekreacji z wygiętym kręgosłupem, molestowanych w zastępie. Tak, takie będą chodzić na cmokanie, pierdnięcie a nawet beknięcie.
@Logiczny chwalisz się czy żalisz? To że masz 15 koni akurat nie znaczy, że umiesz na nich jeździć.
@PhantomMask kolejny kurwa ekspert, "jak łyda nie pomaga to bacik" - a ty to kurwa masz chyba doświadczenie w jeździe wozem drabiniastym.
Jakby wasze komentarze połączyć w jedno, wyjebać z nich 95% pierdolenia to może szło by zacząć zdanie, które wyjaśniałoby co ta kobita tak naprawdę źle zrobiła.
Kurwa ilu sadolowych ekspertów od jazdy konnej.
@Logiczny chwalisz się czy żalisz? To że masz 15 koni akurat nie znaczy, że umiesz na nich jeździć.
@PhantomMask kolejny kurwa ekspert, "jak łyda nie pomaga to bacik" - a ty to kurwa masz chyba doświadczenie w jeździe wozem drabiniastym.
Jakby wasze komentarze połączyć w jedno, wyjebać z nich 95% pierdolenia to może szło by zacząć zdanie, które wyjaśniałoby co ta kobita tak naprawdę źle zrobiła.
Rozumiem, że ty jesteś za to ekspertem ale w waleniu konia.
Bo co ty pajacu kurwa chcesz od używania bata ? Głównie używa się łydek, jeżeli to nie pomaga bo koń jest uparty i nie chce współpracować to używa się bata. Co baba zrobiła źle ? Napierdalała konia ostrogami, koń się wkurwił i postanowił ją zrzucić. Niektóre szkapy nie trawią jak się klepie zbytnio dupą w siodło, ten się wkurwił przy ostrogach.
Jeździłeś na innym koniu kiedyś niż ten tatowy, że się w ogóle udzielasz ?
Chciała zrobić "Świecę" lub "cofać" koniem do tylu. W tym celu obiema łydkami naciskamy na przemian lewa prawa na brzuch konia i mamy zebrane wodze i delikatnie rownocześnie z nogami dajemy sygnał na wodzach lewa prawa aby koń nam szedł do tylu lub zrobił świecę. Jest to bardzo trudne, gdyż zwierze naprawdę musi nam zaufać.
Pozdrawiam
A ta pani nie miała w ogole kontaktu na widzach, które były bardzo luźne. Powodowało to tylko szarpanie wędzidłem i denerwowanie zwierzaka.
Witajcie Sadole odpowiadając na to co ta Pani chciała zrobić, to już tłumaczę dwie opcje co chciała zrobić.
Chciała zrobić "Świecę" lub "cofać" koniem do tylu. W tym celu obiema łydkami naciskamy na przemian lewa prawa na brzuch konia i mamy zebrane wodze i delikatnie rownocześnie z nogami dajemy sygnał na wodzach lewa prawa aby koń nam szedł do tylu lub zrobił świecę. Jest to bardzo trudne, gdyż zwierze naprawdę musi nam zaufać.
Pozdrawiam
A ta pani nie miała w ogole kontaktu na widzach, które były bardzo luźne. Powodowało to tylko szarpanie wędzidłem i denerwowanie zwierzaka.
+ta "pani" miała ostrogi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów