Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast walić konia przed monitorem wyjdź czasem z domu to się dowiesz
Nie chcę. Boję się że spotkam ciebie i twoje patologiczne koleżanki
Nie chcę. Boję się że spotkam ciebie i twoje patologiczne koleżanki
Teraz wszystko zrozumiałe jesteś miękka faja więc nawet nie bijesz konia bo nie staje
Ja bym raczej kupiła futro z dalmatyńczyków — jest bardziej w modzie.Z sierściuchów to futro jest tylko dobre. Na przeciętne futro potrzeba około 40 kotów.
normalna dziewczyna. z taka to i dzieciaka mozna zrobic. przynajmniej pieluchy nie bedzie sie bala zmienic
nie ma juz normalnych samic, a ty nie masz jakiegokolwiek doswiadczenia praktycznego z obecnymi popsutymi genetycznie babami, oraz przez siec i same kurwy na only fans
aligator a ty co dalej konia walisz ? ale sie odpaliles az chyba reka piecze co ? czy rodzice pomagaja przy wyladowaniu twoich frustracji ?
Niby młotek a zwykły gwóźdź …
Hahahah jak mozna ocenić laskę po samym filmiku …dobry jesteś ziomek niejedna „normalna”uwielbia brać z dupy w gębę mało tego cipka wygląda jak szyja indyka bo przeszło tam stado mudzinow;) życzę szczęścia w szukaniu partnerki może znajdziesz jakąś na fb bo po zdjęciu będziesz wiedział że to ta najporządniejsza ,najwierniejsza i wgl kurwa ocenisz to po układzie czaszki czy dzwonisz do wróżbity Macieja ??
Ziomeczku, wygląda jakbyś traktował temat bardzo osobiście
Ziomeczku, wygląda jakbyś traktował temat bardzo osobiście
Mam bardzo dużo dystansu do życia i samego siebie mając bekę z takich przegrywow pozdro
[ Dodano 2024-10-21, 11:47 ]
aligator a ty co dalej konia walisz ? ale sie odpaliles az chyba reka piecze co ? czy rodzice pomagaja przy wyladowaniu twoich frustracji ?
Jeżeli 91 w Twoim nicku to rocznik to zastanów się kto tu jest frustratem ciśniesz po rodzicach mając chrystusowy wiek …nie jest Ci głupio ?? Chyba że masz lat 12 a te 91 tak o z pizdy tak czy siak na miano młotka to Ty nie zasługujesz
nie ma juz normalnych samic, a ty nie masz jakiegokolwiek doswiadczenia praktycznego z obecnymi popsutymi genetycznie babami, oraz przez siec i same kurwy na only fans
wiem tez cie kocham
Hahahah jak mozna ocenić laskę po samym filmiku …dobry jesteś ziomek niejedna „normalna”uwielbia brać z dupy w gębę mało tego cipka wygląda jak szyja indyka bo przeszło tam stado mudzinow;) życzę szczęścia w szukaniu partnerki może znajdziesz jakąś na fb bo po zdjęciu będziesz wiedział że to ta najporządniejsza ,najwierniejsza i wgl kurwa ocenisz to po układzie czaszki czy dzwonisz do wróżbity Macieja ??
Aż tak Cię to boli? 😅 Powinieneś się leczyć, bo ten komentarz nie jest komentarzem zdrowego człowieka.
Ja pierdole jakie mentalne średniowiecze, czy ludzie nadal wierzą, że wygląd pizdy odzwierciedla ilość przyjętych kutasów?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów