📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeszcze z tymi wlosami to podobna do tego stworka z kosmosu post wyzej
w obiektywie wielkie cycki a na dole kutas pewnie heheh
Wyruchać bym wyruchał... ale damn it! Wygląda jakby wyszła z kotłowni ;d. Twarz ma tak brudną (przynajmniej wydaje się być osmolona) jakby cały dzień ładowała węgiel do pieca
Sniadanie przy sadisticu to nie najlepszy pomysl...
kurwa!!! czarna doda
No myślałem, że te cycki zobacze, że je pokaże ta zdzira, a tak koleje 2 minuty życia zmarnowane, których nikt mi nigdy nie zwróci ahh... Umrzyj autorze tego filmu
Ona ma wąsy...
Piosenka z filmu 'Rocky Horror Picture Show'. Beznadziejny playback i beznadziejna morda. Cycki wporzo.
za cycki stawiam piwo. jakby był tyłek to obejrzałbym to jeszcze raz.
Gdyby nie głupota, to nie miałaby w sobie nic naturalnego.
Nawet mieszkanie jak dom dla lalek! Nosz kurwa, kto ją spłodził to ją pomszczę.
Nawet mieszkanie jak dom dla lalek! Nosz kurwa, kto ją spłodził to ją pomszczę.
piosenka z całkiem porządnego filmu. Laska dość intrygująca, bo nie wygląda żeby znała takie ambitne rzeczy.
laska naprawde ma wąsy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów