Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przypomnę, że USA jest federacją, czyli każdy stan jest jakoby innym krajem i do tego samego zmierza obecnie Europa (pod nazwą Unia Europejska), więc jeśli my powiemy, że Waszyngton jest w USA, czy Iowa, to im w zupełności wystarcza, że Włochy czy Londyn są w Europie - takie mniej więcej jest ich podejście...
Stany Zjednoczone Ameryki Północnej.
Widzisz tam "N" w skrócie? Prawidłowa nazwa to Stany Zjednoczone Ameryki, potwierdziłeś tylko, że chłop miał rację
Widzisz tam "N" w skrócie? Prawidłowa nazwa to Stany Zjednoczone Ameryki, potwierdziłeś tylko, że chłop miał rację
Nie zwróciłeś uwagi na resztę mojego komentarza, to była oficjalna polska nazwa, misiu.
Może być najgłupszą z głupszych ale i tak da dupy temu najcwańszemu i najmądrzejszemu który będzie wydawał na nią setki tysięcy $.
A Wy przegrywy - mądre itd będziecie zapie**alać na kasie w Biedrze, dmuchając w domu kolejną mądrą i zapuszczoną jak ruska armia babę, marząc o takiej "głupiej" lasce.
ha, ha!
Ten najcwańszy to rozdzieli to, co będzie tylko do ruchania od tego, co urodzi jego dzieci, bo będzie wiedział, że inteligencje dziedziczy się po matce.
A chuj z nimi im głupszy tym lepiej dla nas .... USA to nie nasz kolega a kolejny przeciwnik i konkurencja dla europy tak tylko mówię dla przypomnienia
Stany złajdaczone to największy gospodarczy rywal Europy. W dodatku cały ten plan wielkiego resetu rządu światowego i ekototalitaryzmu inspirowany jest przez miliarderów ze Stanów a taki Klauss Schwab to tylko ich marionetka. Dlatego staram się wspierać firmy Europejskie bojkotując wszystko co amerykańskie. Zaczynając od napojów. Głośno się w knajpach dopominam. Dajcie mi coś europejskiego do picia cola i pepsi świat bez tego byłby lepszy! Nie może być tak że amerykański syf tak się rozpanoszył że ktoś kto tego nie chce i tak musi dać zarobić tym dwóm złajdaczonym korporacjom które zdominowały rynek różnorodną ofertą napojów oraz praktykami monopolistycznymi. Europejskich producentów napojów spychając na margines.
Może być najgłupszą z głupszych ale i tak da dupy temu najcwańszemu i najmądrzejszemu który będzie wydawał na nią setki tysięcy $.
A Wy przegrywy - mądre itd będziecie zapierdalać na kasie w Biedrze, dmuchając w domu kolejną mądrą i zapuszczoną jak ruska armia babę, marząc o takiej "głupiej" lasce.
ha, ha!
Jest młoda i już otyła. Za 10 kat to będzie typowy hamerykanski kaszalot
A Wy przegrywy - mądre itd będziecie zapierdalać na kasie w Biedrze, dmuchając w domu kolejną mądrą i zapuszczoną jak ruska armia babę, marząc o takiej "głupiej" lasce.
ha, ha!
No w końcu ktoś coś mądrego powiedział... przegryw nawet najmądrzejszy będzie śmieciem..
Jest młoda i już otyła. Za 10 kat to będzie typowy hamerykanski kaszalot
Gdzie ty masz oczy? gdzie ona jest gruba? boli cię dupa bo nie wyruchasz takiej... normalna atrakcyjna młoda dziewczyna...
ha, ha!
lepiej bym tego nie napisał, piwo. A teraz uciśnieni będą sie pocić co napisać
Nie zwróciłeś uwagi na resztę mojego komentarza, to była oficjalna polska nazwa, misiu.
Gdzie niby Stany Zjednoczone Ameryki Północnej jest podane jako polska oficjalna nazwą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów