Czy wiesz, że....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Na początku mnie to śmieszyło, ale teraz...
To smutne, że wszyscy ci pseudo dorośli tutaj potrafią poniżyć czyiś intelekt tylko określeniem "gimbus". Czasem wydaje mi się, że większość osób na sadolu to uczniowie szkoły średniej, którzy uważają się za hurr hurr dorosłych i zniżają każdego, kto popełni głupi błąd z niewiedzy za gimbazjaliste.
To smutne, że wszyscy ci pseudo dorośli tutaj potrafią poniżyć czyiś intelekt tylko określeniem "gimbus". Czasem wydaje mi się, że większość osób na sadolu to uczniowie szkoły średniej, którzy uważają się za hurr hurr dorosłych i zniżają każdego, kto popełni głupi błąd z niewiedzy za gimbazjaliste.
Dobrze prawisz w sumie, masz pifo na pociechę.
Człowiek Skurwiel napisał/a:
Dobrze prawisz w sumie, masz pifo na pociechę.
Człowiek Skurwiel?
Przecież jesteś kobietą, a nie człowiekiem!
Józef Ka. napisał/a:
Człowiek Skurwiel?
Przecież jesteś kobietą, a nie człowiekiem!
Nie, jestem człowiekiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów