Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jestem fanem driftu, ale myślę jednak, że na drift na asfalcie to trochę mało, zwłaszcza przy większych prędkościach.
Myślę, że większość tego i tak nie zrozumie.
Fajny projekt pokazali w tym filmiku. Ale jak zawsze w takich przypadkach ujawnia się grupa frustratów piszących komentarze rodem z Onet.pl
To najczęściej zakompleksione pizdy jak np aChuj, które potrafią jedynie wybebeszyć wydech w starym Civic'u (CRX, to jest u nich wzór sportowego samochodu), nie znające się totalnie na motoryzacji. Pokazując im samochód z takim silnikiem jak to E34, nie zrobi się na nich wrażenia, bo sobie codziennie opowiadają o milionie KM, jakie mają pod maską.
To najczęściej zakompleksione pizdy jak np aChuj, które potrafią jedynie wybebeszyć wydech w starym Civic'u (CRX, to jest u nich wzór sportowego samochodu), nie znające się totalnie na motoryzacji. Pokazując im samochód z takim silnikiem jak to E34, nie zrobi się na nich wrażenia, bo sobie codziennie opowiadają o milionie KM, jakie mają pod maską.
Jeżeli masz takich znajomych. którzy ci opowiadają o milionie KM, to gratuluję. Pokaż mi choć jeden post, w którym napisałem, że nie podoba mi się E34, albo że ta sztuka ma mało koni. Po prostu wkurwiają mnie takie cioty jak ty, które jedyne auta z jakim miały do czynienia, to resoraki i pordzewiały polonez starego. Civic na pewno jest lepszy niż to wasze rodzinne padło. Chyba, że twój stary służbową lodówą z komisariatu przyjedzie, to macie święto i kurwa grilla robicie na pace. A jeżeli uważasz, że CRX jest moim wzorem sportowego samochodu , to chcę ci powiedzieć jedno :
Jeżeli masz takich znajomych. którzy ci opowiadają o milionie KM, to gratuluję. Pokaż mi choć jeden post, w którym napisałem, że nie podoba mi się E34, albo że ta sztuka ma mało koni. Po prostu wkurwiają mnie takie cioty jak ty, które jedyne auta z jakim miały do czynienia, to resoraki i pordzewiały polonez starego. Civic na pewno jest lepszy niż to wasze rodzinne padło. Chyba, że twój stary służbową lodówą z komisariatu przyjedzie, to macie święto i kurwa grilla robicie na pace. A jeżeli uważasz, że CRX jest moim wzorem sportowego samochodu , to chcę ci powiedzieć jedno :
Generalnie, to Twój post prezentuje poziom zera bezwzględnego, więc zastosuję się do starej zasady
Nie rozmawiaj z głupkiem, bo sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem
i przestanę odpisywać na Twoje idiotyczne zaczepki.
Jedno jest pewne, żeby to poprowadzić trzeba mieć jaja ze stali i basta!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów