Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daj mi linki źródłowe chociaż do 5 takich testów, bo ja się z żadnym nie spotkałem - Ty mówisz o każdej generacji, a ja mówię o tych starociach, które sypią się w oczach i które nałogowo są wykupywane i klepane przez małolatów do 25 roku życie, bo jest akurat na to lans.
Że nowe są chwalone to wiem - pokaż mi testy z serii E, a zwrócę wam honor
Skutery się nie liczą hehe ogólnie zgadzam się z lololololl.
Jeżeli uważasz że ten samochód nie jest kultowy to nie znasz się na motoryzacji. W każdym teście chwalili każdą generację... Niemiec to niemiec. Wygrał tyle wyścigów że zasługuje na miano kultowego samochodu.
Znowu pudło.
Nikt tutaj nie pudłuje poza Tobą..
Sypać się może też nowy samochód jeżeli nie jest zadbany, i mówimy tutaj o samochodzie na który nigdy nie będzie Cię stać więc nie cwaniakuj już bo na każdym kroku wychodzi Twoje wieśniactwo.
Tutaj masz przykład, tylko się nie spuść w gacie oglądając te "stare wyklepane" samochody na które nigdy nie będzie Cię stać.
Tak jak reszta kończę temat z Tobą bo z wieśniakami niema co się rozpisywać.
nie wiem nad czym tu się spuszczać...
dla mnie to pastisz
Nikt tutaj nie pudłuje poza Tobą..
Sypać się może też nowy samochód jeżeli nie jest zadbany, i mówimy tutaj o samochodzie na który nigdy nie będzie Cię stać więc nie cwaniakuj już bo na każdym kroku wychodzi Twoje wieśniactwo.
Tutaj masz przykład, tylko się nie spuść w gacie oglądając te "stare wyklepane" samochody na które nigdy nie będzie Cię stać.
Tak jak przedmówca kończę temat bo z wieśniakami niema co się rozpisywać.
Proszę Cię - cena tego samochodu waha się między 3 a 30 tys
pokaż mi M3 za 3 tysiące wieśniaku.
Nie jestem wieśniakiem - mieszkam w mieście.
Okaż trochę kultury
pokaż mi M3 za 3 tysiące wieśniaku.
teraz mieszasz wątki - w tytule jest e34, w opisie m5, a Ty mówisz o m3 - ja mówię o tych 'kultowych' i klepanych - powiedzmy z serii "e", które tak bardzo zachwalacie.
Nie jestem wieśniakiem - mieszkam w mieście.
Okaż trochę kultury
kurwa jak mam okazać kulturę jak się wpierdalasz w rozmowę na temat której nie masz pojęcia wieśniaku. M3 należy do serii E36. M5 jest jeszcze droższe od M3 więc przestań pierdolić.
Dla twojej informacji najnowsze BMW to też seria E.
allegro.pl/bmw-318i-e36-1992r-po-remoncie-pilnie-sprzedam-i2270258216.html
allegro.pl/bmw-e36-316-kompakt-97r-z-niemiec-tanio-i2289344102.html
allegro.pl/sprzedam-bmw-316-e36-i2284745601.html
itd.
obruszacie się jakby nie wiadomo co to dla was było.
Chyba znaleźliście nie ten portal co trzeba.
Tutaj z reguły ogląda się martwe płody i wypadki samochodowe,
a nie jara się silnikiem czegoś co powoli ledwo jedzie,
więc wybacz, ale dla mnie zwłaszcza stare modele bmw są nie dość że żałosnym przedłużeniem penisa u młodzieży wiejskiej do pewnej określonej grupy wiekowej to jeszcze czymś co na pewno nie powinno zasługiwać na miano 'kultowego' - to za mocne słowo.
kurwa jak mam okazać kulturę jak się wpierdalasz w rozmowę na temat której nie masz pojęcia wieśniaku. M3 należy do serii E36. M5 jest jeszcze droższe od M3 więc przestań pierdolić.
http://allegro.pl/bmw-e36-316i-gaz-m-pakiet-full-wypas-klima-1998r-i2268516025.html
allegro.pl/bmw-318i-e36-1992r-po-remoncie-pilnie-sprzedam-i2270258216.html
allegro.pl/bmw-e36-316-kompakt-97r-z-niemiec-tanio-i2289344102.html
allegro.pl/sprzedam-bmw-316-e36-i2284745601.html
No w końcu dowód na to żeś więsniak.
Żaden z nich nie jest M to są zwykłe 3-ki ale jak kurwa nie umiesz rozróżnić Mki od 3-ki i wpierdalasz się w rozmowę to potem jadą Tobie od wieśniaka.
Kończę bo naprawdę boli rozmowa z takim wieśniakiem.
Dla mnie gówno pozostanie gównem
a jeśli chcesz się spuszczać nad szperą to wejdź na forum bmw - proste
jeśli dla Ciebie odnośnikiem do wieśniaka i mieszczucha jest umiejętność rozpoznawania modeli jednej marki samochodu
to niestety z przykrością muszę Cię powiadomić, że tylko określony przedział wiekowy to mieszczuchy. Z dumą w takim razie mogę poszczycić się statusem wieśniaka, bo przynajmniej nie tracę całej wypłaty na benzynę i nie pakuję całej kasy w naprawę samochodu
No w końcu dowód na to żeś więsniak.
Żaden z nich nie jest M to są zwykłe 3-ki ale jak kurwa nie umiesz rozróżnić Mki od 3-ki i wpierdalasz się w rozmowę to potem jadą Tobie od wieśniaka.
pokaż mi testy z serii E
co to seria E?
Był tu już jeden, który miał do 19 lat i nienawidził niemieckich samochodów dlatego, że były niemieckie a niemcy tyle krzywdy polakom zrobili podczas wojny. Uwielbiał za to japonię, którą stawiał ponad wszystko...
Proponuję, żebyście najpierw obrali kryterium "kultowego"...
tylko do marki, która została ostatnimi czasy rozsławiona przez zakompleksione małolaty, które myślą, że jak dadzą do zaspawania tylny most to już są najlepszymi kierowcami i mogą szaleć na drogach klepanymi bumami za 4 tys
co to seria E?
Był tu już jeden, który miał do 19 lat i nienawidził niemieckich samochodów dlatego, że były niemieckie a niemcy tyle krzywdy polakom zrobili podczas wojny. Uwielbiał za to japonię, którą stawiał ponad wszystko...
Proponuję, żebyście najpierw obrali kryterium "kultowego"...
Golfy są strasznie modne wśród młodzieży.
są jescze ople:P poza tym powinieneś już zamilknąć. Z każdym postem naprawdę kompromitujesz się coraz bardziej. Na dodatek starasz się niezręcznie bronić. Auta z rodziny "M" naprawdę są kultowe. Wszystkie. A te produkowane obecnie w końcu kiedyś staną się kultowe. Samochody te są budowane na bazie "zwykłych" BMW, więc z zewnątrz wyglądają podobnie. I tutaj wychodzi twój laicyzm, bo dla ciebie to jedno i to samo, skoro tak samo wygląda. Chuja się więc znasz i każdy kto zna się lepiej widzi, jakie pierdolisz kocopoły. Kurwa tu nie ma z czym dyskutować...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów