📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No dobra.. Po obejrzeniu tego filmiku nurtuje moje jestestwo jedno pytanie.. Co chciałeś nam powiedzieć tym filmikiem...
Soczyste 150bpm, czarna be-ema i te animowane focie pod koniec z podpisanymi bohaterami filmiku...
Kurwa pełen lans!
Kurwa pełen lans!
Cytat:
najbardziej mi się podobało na załączonym filmiku jak się beta w kółko kręci LOL
chodzilo ci pewnie o ten czerwony model bez dachu
Oczywiście już odezwali się znawcy tematu i krytycy BMW. Cioty, które nie mają wogóle pojęcia co znaczy utrzymać na lodzie samochód i nie trafić do działu hard. Użytkownicy Tico z LPG. Szkoda słów....
PS. Ta E34 lecąca bokiem nie zostałą sfilmowana w Polsce.
PS. Ta E34 lecąca bokiem nie zostałą sfilmowana w Polsce.
Znawcy e36 to potrafia troche plastiku i siatki ogrodzeniowej na to zaczepic w swojej stodole
Bolid Mlodzierzy Wiejskiej
Bolid Mlodzierzy Wiejskiej
..Znawcy pewnie wiedza co potrafi ta maszyna''
Ta na śniegu to nawet 1.9 tdi bedzie się ślizgać byle RWD było...
Ta na śniegu to nawet 1.9 tdi bedzie się ślizgać byle RWD było...
3 slowa do Tranzystora bo nie rozumie
"e36 to gowno"
i konradssc
Jak masz to 1,9TDI z RWD to napisz chetnie kupie
"e36 to gowno"
i konradssc
Jak masz to 1,9TDI z RWD to napisz chetnie kupie
Ten Łysy Skurwiel napisał/a:
sam robie podobnie punciakiem 1.6...tyle ze driftuje przodem
w taka pogode zaden problem
Rozumiem, że zaciągasz ręczny i jeja gazu do dechy. Mój znajomek robi tak Volvo V40 - no nie jest to fajne, chyba, że się szpanuje ludziom, którzy nie znają idei poślizgów kontrolowanych.
A co do filmu ze śniegiem - tak potrafi raczej większość tylnonapędowych samochodów. Nie wiem niestety czy mój też, bo mnie zima zaskoczyła i nie zdążyłem założyć zimówek
angelofdarknes napisał/a:
Nikt kto ma jaja nie jeździ seicento. To dla ciebie :
No gratulacje pizdeczko, toś mnie pocisnął. A teraz kurwa do spania idź, stary już grzeje łóżko
dobra tam krzyki piski i zachwyty bo BMW. Miałem Audi 80 z 1979r. i tak samo zapieprzało po lodzie jak to BMW wiec ja tam nie widze powodu do zachwytu!
ciekawe skąd w ogóle mają pieniądze na paliwo a co dopiero na samochód
lowix napisał/a:
ciekawe skąd w ogóle mają pieniądze na paliwo a co dopiero na samochód
Ty frajerze martw się lepiej za co Ty zatankujesz, choć pewnie śmigasz autobusikiem PKSu. Ruskich stać na wiele i to Was wkurwia. Tak zwane "polaczki"....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów