jak to czasem bywa chłopaki z wioski udadzą się do miasta i nie chcą się rozstawać ze swoimi przyzwyczajeniami spod remizy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polecam się na przyszłość
Jak widzę te komentarze typu " widać, że kierowcy BMW to debile " to mi się pięść zaciska.
Kurwa ludzie jak będziecie w większości myśleć stereotypami to ten kraj totalnie popadnie w ruinę.
Co ma ta wieś do BMW? Mogę jedynie spekulować, że wieśniacy mają wspaniały gust, bo kurwa BMW i Mercedesy to chyba najlepsze auta jakie są.
Wieś jeździ BMW? Ale pytanie dlaczego. A no dlatego, że BMW świetnie wygląda. Pewnie zaraz jeszcze ktoś ze stereotypowym podejściem napisze, że Mercedesy są dla dziadków, a no są, a dlaczego? Dlatego, że dziadzia ceni sobie wygodę i luksus, a mercedes świetnie się z tego wywiązuje.
A dla tych którzy pierdolą pierdoły o BMW. Siedziałeś Ty kurwa jeden z drugim kiedyś za kierownicą takiego auta? Zapewne nie, więc nie wiesz nawet, że z autem takim jak BMW człowiek się zżywa i auto reaguje razem z Tobą. Nie pierdol farmezonów na ten temat, bo nigdy nie jeździłeś więc nie wiesz jak to jest, za 3 lata jak prawko zdasz to pogadamy.
A wieśniarskie to są hondy kurwa z pierdzącymi rurami.
Kurwa ludzie jak będziecie w większości myśleć stereotypami to ten kraj totalnie popadnie w ruinę.
Co ma ta wieś do BMW? Mogę jedynie spekulować, że wieśniacy mają wspaniały gust, bo kurwa BMW i Mercedesy to chyba najlepsze auta jakie są.
Wieś jeździ BMW? Ale pytanie dlaczego. A no dlatego, że BMW świetnie wygląda. Pewnie zaraz jeszcze ktoś ze stereotypowym podejściem napisze, że Mercedesy są dla dziadków, a no są, a dlaczego? Dlatego, że dziadzia ceni sobie wygodę i luksus, a mercedes świetnie się z tego wywiązuje.
A dla tych którzy pierdolą pierdoły o BMW. Siedziałeś Ty kurwa jeden z drugim kiedyś za kierownicą takiego auta? Zapewne nie, więc nie wiesz nawet, że z autem takim jak BMW człowiek się zżywa i auto reaguje razem z Tobą. Nie pierdol farmezonów na ten temat, bo nigdy nie jeździłeś więc nie wiesz jak to jest, za 3 lata jak prawko zdasz to pogadamy.
A wieśniarskie to są hondy kurwa z pierdzącymi rurami.
Dobrze pamiętam tych typków. Było to jakoś lipiec-sierpień 2012(w te największe upały- szyby opuszczone, klimatyzacja nie wyrabiała). Stali na tym skrzyżowaniu ale w kierunku Wawy, z dupskami wywalonymi za okno tej wisniowej e36 racząc wszystkich w korku odgłosami allegrowej tuby 2000W. W poprzednim roku ich nie spotkałem, może 2014 będzie tym błogosławionym?
@obersturmbannführer
odezwała się gnida z odpowiednim nick'em. Potwierdziłeś to że jesteś debilem, przypierdalając się do nazwy użytkownika.
Wszystkie spinacze typu "Czo wy kuhwa gadacie, BMW zajebiste kuhwa, wypierdalać kuhwa, BMW - braterstwo, mądrość i wiara! Kuhwachuje!"
Potwierdzacie tylko ze jesteście głąbami, bo o zwykły trolling spinacie poślady jak by Wam matkę wyruchali, a potem Was. Sam byłem użytkownikiem 3, ale nigdy nie miałem takiego bólu dupy jeśli ktoś sobie żartował, jak widać użytkownicy innych marek nie mają tak sterotypowej opinii - przpadek?
odezwała się gnida z odpowiednim nick'em. Potwierdziłeś to że jesteś debilem, przypierdalając się do nazwy użytkownika.
Wszystkie spinacze typu "Czo wy kuhwa gadacie, BMW zajebiste kuhwa, wypierdalać kuhwa, BMW - braterstwo, mądrość i wiara! Kuhwachuje!"
Potwierdzacie tylko ze jesteście głąbami, bo o zwykły trolling spinacie poślady jak by Wam matkę wyruchali, a potem Was. Sam byłem użytkownikiem 3, ale nigdy nie miałem takiego bólu dupy jeśli ktoś sobie żartował, jak widać użytkownicy innych marek nie mają tak sterotypowej opinii - przpadek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów