3 paski muszą być i na drodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Zabawne, że większość ludzi jadących po BMW jeździ astrami, focusami i innymi wyrobami samochodopodobnymi. BMW to świetnie wykonane, bogato wyposażone dobrze się prowadzące auta, które wyglądają świetnie, a dźwięk ich rzędowej szóstki to symfonia, jakiej nie doświadczycie w swoich peżotach. Jeśli chcecie patrzeć przez pryzmat 5% ludzi jeżdżących autami tej marki to chyba jesteście głupsi od stereotypowego posiadacza Bimmera - tępego dresa. Obsralibyście się na widok E39 3.0D czy E38 V12 jedni jeżdżą autami a inni wyrobami samochodopodobnymi. Na szczęście wybór zależy od każdego z nas
Banditen Motoren Werke
@Pan_Generał
Jaki przeciętny użytkownik jeździ e60 m5? Chyba w NFS. A Teraz wsiądź do tico, zalej 20 zł gazu i jedź w siną dal.
Jaki przeciętny użytkownik jeździ e60 m5? Chyba w NFS. A Teraz wsiądź do tico, zalej 20 zł gazu i jedź w siną dal.
pepsiopc napisał/a:
Zauważam więcej golfów i hond niż bmw prowadzonych przez dresów
Teraz dresy przesiadły się bardziej do Audi
a ja szczem na hejt.
e34 3.5 oraz e38 4.4 to potęga motoryzacji i chuj w dupę wszystkim psioczącym na BMW.
e34 3.5 oraz e38 4.4 to potęga motoryzacji i chuj w dupę wszystkim psioczącym na BMW.
pozdrawia wieśniak z BMW
kamilp9314 napisał/a:
Bojowa Maszyna Wymuszaczy
Broń Masowego Wyprzedzania
Bardzo Mnie Wciągnęło
.....
Będziesz Miał Wypadek
Jeszcze ciepłe, z soboty, 2 duszyczki, dobrze , że nikogo ze sobą nie zabrali
Pewnie niewielu to wie, a tak poważnie to:
Bayerische Motoren Werke
pomysł dobry, lepsze wykonanie
StrefaKulturalnejJazdy.pl
=========================
Kultura i bezpieczeństwo na polskich drogach
Wejdź i przyłącz się do akcji! Bądź kulturalnym kierowcą!
Wejdź i przyłącz się do akcji! Bądź kulturalnym kierowcą!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów