18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Brzydkii 2013-12-16, 12:27
Starą beemką najlepsza zabawa:) Sam się przymierzam do kupna jakiejś ze szrotu i zabawy na placu.
Zgłoś
blapel 2013-12-16, 22:27 1
"Szyby ci parują"

Jebłem
Zgłoś
F................m 2013-12-16, 23:32
jak zjazd złomiarzy?
Zgłoś
Siwy_dym 2013-12-17, 23:03 2
Szyby tak zaparowaly ze bok chlodnicy okazal sie za malo wytrzymaly
Wysiadl dres z beemki, smiechem zaregowal na auta jęki.
wysmiali go rowniez koledzy mozgi, bo w dresowej bratni BMW i bluzgi!

Dziekuje dobranoc. chuj wam w dupe
Zgłoś
Panich 2013-12-18, 18:37 2
bachor666 napisał/a:

Sova30 - o kurwa cicho wszyscy, specjalista na pokładzie! m50b25 nigdy nie było montowane w e30. Z fabryki wychodziły z m10, kultowymi m20, m40, m42 i dieslami.

tą wiadomość napisał autor tematu, i podejrzewam właściciel filmu, więc pewnie wie co siedzi po maską. a teraz poczytaj co to znaczy SWAP i ładnie przeproś w następnym poście. dziękuje.
Zgłoś
c................7 2013-12-18, 18:54
@chrzanu34 "niema" to była twoja stara jak cię robili...
Zgłoś
las84500 2013-12-18, 18:54
Zaraz tu przyleci ten, co imię jego czterdzieści i cztery i stwierdzi, że to i tak najlepsza i bezawaryjna fura bo tylko chłodnice wyjebało. I huj z głowicą na przegrzanym R6
Zgłoś
m................h 2013-12-18, 19:21 1
D jak debil. Na podstawie takich i temu podobnych filmików powinni zabierać prawko na krótki okres czasu ażeby pojął, że auto się szanuje i dba jak o własną kobietę !
Zgłoś
Kmil69 2013-12-18, 19:27 5
Ale na chuj te wasze drętwe spiny ? nawet jeśli ma tam 1,6 z gazem i odpala z linki rowerowej to jest typa auto i on takim chce to takim jeździ więc najwięcej do powiedzenia mają tutaj Ci z bólem dupy co albo nie mają auta albo tata z reichu golfa przyprowadził i mają podłożone pod nos - nie lubisz BMW ? to nie kupuj nie patrz - taka rada na przyszłość. Wszyscy wielcy znawcy motoryzacji , a jak co do czego przyjdzie to "tata bo mi golf nie chce odpalić i ten no weź lawete" Jeden z drugim daliście mu na naprawe tej chłodnicy, że się tak mądrujecie ? nie to co was to dotyczy ? zaraz pewnie tutaj zacznie się wielka dyskusja "BO TAKIE AUTA POTEM SIE KUPUJE ZAKATOWANE" ale przeciez jestes wielkim HEJTEREM BMW to po co Ci takie auto jak to tylko dresów wozi ? taki delikatny jesteś to sobie poloneza kurwa kup i szukaj radosci w 1,5GLi - Nie nie jeźdzę BMW , ale drażnią mnie takie docinki bo średnia wieku tutaj to 14-18lat i najwięcej wiecie o tym co sie dzieje na świecie, polecam teraz na odstresowanie włączcie sobie na konsoli , którą kupił wam tata, albo ciotka ze stanów jakieś nid for spidy i tam ograniczenia predkosci sobie załączcie i fotoradary dodajcie . Pozdrawiam Ja
Zgłoś
Majozen 2013-12-18, 19:37
chrzanu34 napisał/a:

m50b25 niema gazu

To równie dobrze może być m50b20, bo z wyglądu nie różnią się prawie niczym.
Zgłoś
Kmil69 2013-12-18, 19:39
Majozen, A jeśli on jest autorem filmu to chyba wie co posiada pod maską prawda ? Czy Jesteś specem w tej dziedzinie i wiesz lepiej ?
Zgłoś
las84500 2013-12-18, 19:47 1
Widzisz bo z BMW to niestety tak się właśnie złożyło, że jednak są z grubsza w większości dość mocno - hmm, wyeksploatowane. Sam swego czasu za późno się dowiedziałem, że mąż mojej klientki sprzedaje właśnie E30 ze swapem na m50b25. Od podstaw odbudował je w swoim garażu z blacharką i mechaniką włącznie i obszył je w skóry. Sprzedał bo było 4-drzwiowe. Kupiły jakieś małolaty, które po dwóch tygodniach (!) zarżnęły wcześniej w pełni sprawny samochód. Odkupił od nich sam silnik i po remoncie zaaplikował ponownie do kolejnej E30 - 2-drzwiowej tym razem.
Stałem jakiś czas temu przed widmem zmiany samochodu. Rzucałem też okiem na E46 i E39. Rynek zalany sprowadzonymi. Krótko mówiąc albo ceny nieadekwatne do stanu albo stan nieadekwatny do czegokolwiek.
Zgłoś
BMWswap 2013-12-19, 9:42 1
Majozen napisał/a:

To równie dobrze może być m50b20, bo z wyglądu nie różnią się prawie niczym.

B20 od B25 różnią się szerokością kanałów w kolektorze ssącym a to jest akurat M50B25 czyli 192KM

Panich napisał/a:

tą wiadomość napisał autor tematu, i podejrzewam właściciel filmu, więc pewnie wie co siedzi po maską. a teraz poczytaj co to znaczy SWAP i ładnie przeproś w następnym poście. dziękuje.

hehe, dokładnie
Zgłoś
chrzanu34 2013-12-20, 22:57
las84500 napisał/a:

Zaraz tu przyleci ten, co imię jego czterdzieści i cztery i stwierdzi, że to i tak najlepsza i bezawaryjna fura bo tylko chłodnice wyj***ło. I h*j z głowicą na przegrzanym R6

przegrzana to Ty masz głowe silnik blok zeliwny a nie ameliniowy nowsze jednostka była zamelinium i były podatne NA PRZEGRZANIE
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem