18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stew 2011-12-24, 14:58
Muzyka - 10/10...
Zgłoś
Legon 2011-12-24, 15:19 1
wow fajnie bmw i snieg normalnie szau
mogem byci warzym kolekom? bo ja waz barco lubie bo takje faine filmiki zamierzczaće na sadisticu na prafde
Zgłoś
k................m 2011-12-24, 15:21 2
Oprócz tego, że potrafi skontrować kierownicą na zakręcie i dodać gazu to cały chuj pokazał... Poza tym filmik nie podoba mi się za samą muzyke, a takie ewolucje to niech robi na torze, a nie publicznej drodze skoro taki z niego rajdowiec...
Zgłoś
jarekddz 2011-12-24, 15:23 1
Na rajdach swoją bawarką daje dużo radości kibicom Zawsze pod publiczkę jedzie, piąteczka dla Niego
Zgłoś
xsl 2011-12-24, 15:27
Filmik wybrakowany: koles sie nie rozpieprzyl. Na kwejka takie ladujcie.
Zgłoś
BoxX 2011-12-24, 15:28
Każdy z was dostał by odemnie liścia wychowawczego, za głupie pierdolenie... Kurwa jeszcze brakuje mi tylko kogoś kto by napisał, że na letnich gumach by to lepiej poszedł.
Zgłoś
głodny_toster 2011-12-24, 15:39 5
BoxX napisał/a:

Każdy z was dostał by odemnie liścia wychowawczego, za głupie pierdolenie... Kurwa jeszcze brakuje mi tylko kogoś kto by napisał, że na letnich gumach by to lepiej poszedł.

Na letnich i w dodatku łysych oponach bym to lepiej przejechał Bo jak iść na letnich oponach to ja kurwa nie mam zielonego pojęcia
Zgłoś
own33333d7 2011-12-24, 15:49 1
fantomasik napisał/a:

@up

Tak tak...nie napinaj sie tak bo Ci żyłka pęknie i się osrasz;) A pampersów Ci nie pożyczę bo nie używam;] Gratuluję w ogóle tyrania ludzi od gimbusów, nie patrząc kto ile ma lat;] W ogóle gratuluję założenia, że wszyscy tutaj sa pierdolonymi bimbusoneoplanami;] I nie zakładaj, że ktoś tego nie potrafi bo jest wiele zdolnych ludzi, tylko im to kurwa wisi, czy jakiś daun się napina i spuszcza przed jego filmikiem na sadisticu, czy nie! Ave Satan!!

Właśnie widziałem ostatnio tych ludzi, którzy potrafią jeździć. Do pracy jechałem ponad 2 razy dłużej bo panowie przede mną mieli problem z przekroczeniem bariery 40 km/h na śniegu.
Zgłoś
barann 2011-12-24, 15:58 1
Ile ja bym dał żeby sobie pozapierdalać po ośnieżonej drodze...
Zgłoś
Mrmaniek 2011-12-24, 15:58 1
Zmarnowales mi minute mojego marnego zycia Caly czas czekalem az sie rozpierdoli i chuj z tego czekania WAL SIE
Zgłoś
jendrke 2011-12-24, 16:02
piotrek21081983 napisał/a:

M3 czy tylko z znaczkiem M3 ....?

zastanów się czy znaczek M3 powoduje taki dźwięk
Zgłoś
Domin0123 2011-12-24, 16:06 1
Tam widać chłopaki z Astry zaopatrzyli się w poważny sprzęt. Radioodbiornik CB, żeby mieć cały czas kontakt z kierowcami publicznych dróg i bez stresu związanego z przeświadczeniem przyjazdu policji mogą teraz wspólnie delektować się widokiem pędzącego jak szatan po wiejskich drogach " Virnika ".

Pragnę dodać że nagranie zostało wykonane za pomocą dwóch kamer, a wszystko po to żeby potem bez trudu zlepić dobry Mix akcji, gdzie ujęte będzie wiele perspektyw.

Muzyka- kolejny aspekt, który pragnę ująć w tym komentarzu. Sądzę ze jest to gorący hit z nowej składanki Energy wydanej w tym miesiącu. Ktoś kto jeździ w ten sposób samochodem, samochodem znanej marki BMW, musi odreagować stres i napięcie związane z prowadzeniem tego auta przy takiej prędkości właśnie w sposób słuchania takiej muzyki. Chłopaki z tamtejszej wsi bardzo dobrze znają się na rzeczy, wiedza o co chodzi w szpanowaniu. Szybkie samochody, jeszcze szybsze dziewczyny to nie jest nowość w tamtejszych stronach. Pewnie wymieniają się doświadczeniami na temat technik jazdy relaksując się w jednej z dyskotek, podrywając na swoje samochody kolejne panienki.

Czasem im zazdroszczę takiego życia, ale z tym trzeba sie urodzić, z odrobiną oktanu we krwi. ;D
Zgłoś
u................k 2011-12-24, 16:11 1
Nie ma po co oglądać.
Nie rozjebał się.
Zgłoś
BMWswap 2011-12-24, 16:15 2
nie jezdziłem nigdy na oponach z kolcami ale widać że mają trakcje driver dobry, ogarnia maszyne w 100%. a wszystkie komentarze typu:

Ratking napisał/a:

Nienawidzę takich idiotów, mam nadzieje ze niedługo umrze skurwiel.

fantomasik napisał/a:

Kierowca szybkiej prostej...dajcie mu trasę z porządnymi zakrętami i zobaczymy jak szybki jest;] Aaaaaa i bliżej drogi te słupy...

...powodują ze jestem za aborcją. powiem wiecej: chuja sie znacie i nie macie pojecia na temat BMW, pewnie nawet nie wiecie co to jest M3 i tydzien by wam laksa ze spodni wylatywała po takiej przejażdzce, ale lepiej walic gruche przed kompem, niz nagrac film z zimowych lotów. pozdrawiam wszystkich, których urzekł ten film a cała reszta niech wypierdala do książek, zaległości w gimnazjum same sie nie nadrobią, a najlepiej zebyscie sie podusili ośćmi z karpia
Zgłoś
DjRicky 2011-12-24, 16:30
Wiejski tuning... Ja pierdolę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem