Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mogem byci warzym kolekom? bo ja waz barco lubie bo takje faine filmiki zamierzczaće na sadisticu na prafde
Każdy z was dostał by odemnie liścia wychowawczego, za głupie pierdolenie... Kurwa jeszcze brakuje mi tylko kogoś kto by napisał, że na letnich gumach by to lepiej poszedł.
Na letnich i w dodatku łysych oponach bym to lepiej przejechał Bo jak iść na letnich oponach to ja kurwa nie mam zielonego pojęcia
@up
Tak tak...nie napinaj sie tak bo Ci żyłka pęknie i się osrasz;) A pampersów Ci nie pożyczę bo nie używam;] Gratuluję w ogóle tyrania ludzi od gimbusów, nie patrząc kto ile ma lat;] W ogóle gratuluję założenia, że wszyscy tutaj sa pierdolonymi bimbusoneoplanami;] I nie zakładaj, że ktoś tego nie potrafi bo jest wiele zdolnych ludzi, tylko im to kurwa wisi, czy jakiś daun się napina i spuszcza przed jego filmikiem na sadisticu, czy nie! Ave Satan!!
Właśnie widziałem ostatnio tych ludzi, którzy potrafią jeździć. Do pracy jechałem ponad 2 razy dłużej bo panowie przede mną mieli problem z przekroczeniem bariery 40 km/h na śniegu.
M3 czy tylko z znaczkiem M3 ....?
zastanów się czy znaczek M3 powoduje taki dźwięk
Pragnę dodać że nagranie zostało wykonane za pomocą dwóch kamer, a wszystko po to żeby potem bez trudu zlepić dobry Mix akcji, gdzie ujęte będzie wiele perspektyw.
Muzyka- kolejny aspekt, który pragnę ująć w tym komentarzu. Sądzę ze jest to gorący hit z nowej składanki Energy wydanej w tym miesiącu. Ktoś kto jeździ w ten sposób samochodem, samochodem znanej marki BMW, musi odreagować stres i napięcie związane z prowadzeniem tego auta przy takiej prędkości właśnie w sposób słuchania takiej muzyki. Chłopaki z tamtejszej wsi bardzo dobrze znają się na rzeczy, wiedza o co chodzi w szpanowaniu. Szybkie samochody, jeszcze szybsze dziewczyny to nie jest nowość w tamtejszych stronach. Pewnie wymieniają się doświadczeniami na temat technik jazdy relaksując się w jednej z dyskotek, podrywając na swoje samochody kolejne panienki.
Czasem im zazdroszczę takiego życia, ale z tym trzeba sie urodzić, z odrobiną oktanu we krwi. ;D
Nie rozjebał się.
Nienawidzę takich idiotów, mam nadzieje ze niedługo umrze skurwiel.
Kierowca szybkiej prostej...dajcie mu trasę z porządnymi zakrętami i zobaczymy jak szybki jest;] Aaaaaa i bliżej drogi te słupy...
...powodują ze jestem za aborcją. powiem wiecej: chuja sie znacie i nie macie pojecia na temat BMW, pewnie nawet nie wiecie co to jest M3 i tydzien by wam laksa ze spodni wylatywała po takiej przejażdzce, ale lepiej walic gruche przed kompem, niz nagrac film z zimowych lotów. pozdrawiam wszystkich, których urzekł ten film a cała reszta niech wypierdala do książek, zaległości w gimnazjum same sie nie nadrobią, a najlepiej zebyscie sie podusili ośćmi z karpia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów