Need for speed, ładnie pomyka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
dajcie mi taką betę, dzień i jeżdżę jak on, żadnego skilla nie potrzeba, jedyny problem to maszyna. w moim 1.6 z napędem na przód mogę tak robić tylko na śniegu pod blokiem
Ale się tym jaracie ? Codziennie jak jadę do szkoły i się spieszę to jadę równie szybko motocyklem ? Motocyklem przez zakorkowanie miasto, POLECAM !
Deagle122 napisał/a:
Ale się tym jaracie ? Codziennie jak jadę do szkoły i się spieszę to jadę równie szybko motocyklem ? Motocyklem przez zakorkowanie miasto, POLECAM !
Rower to nie motocykl
Debil bez jakichkolwiek umiejętnośći, nie ma się co debilem podniecać.
I właśnie przez takich idiotów marka BMW ma w Polsce taką opinie a nie inną
Posiadacze małych przednionapędowców, dla których zabawą jest zaciąganie ręcznego na śniegu przy 40 km/h zapewne nie zrozumieją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów