z konkretnym Turbo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
Mogłeś te dwa filmy dać w jeden temat, nie za dużo tych BMW ostatnio?
czy mi sie tylko wydaje czy to jest lekko przyspieszone jak samochód rusza...??
to Skandynawia chyba Szwecja oni tam wszyscy mają pierdolca na punkcie tych tuningowanych aut
Nic konkretnego nie ma bączi to można pokręcić z mniejszą mocą zwykłym bmw.
krakowiak69 nie chce żeby ci było przykro ale ...
110mph = 176,99km/h
poza tym aż dziwne że nikt tej "empiatki" nie wstawił:
110mph = 176,99km/h
poza tym aż dziwne że nikt tej "empiatki" nie wstawił:
@wicioszek
Dzidka poznałem osobiście w 2008 - wiózł mnie lawetą w charakterze pomocy drogowej. Prywatnie zamiast tej BMW E34 co ją spalił jeździł Audi A8. Ogólnie bardzo fajny gość, najgorsze że nie od razu połapałem się że to taka persona, tak to bym wziął autograf
Dzidka poznałem osobiście w 2008 - wiózł mnie lawetą w charakterze pomocy drogowej. Prywatnie zamiast tej BMW E34 co ją spalił jeździł Audi A8. Ogólnie bardzo fajny gość, najgorsze że nie od razu połapałem się że to taka persona, tak to bym wziął autograf
Infit napisał/a:
to Skandynawia chyba Szwecja oni tam wszyscy mają pierdolca na punkcie tych tuningowanych aut
Czy pierdolca ? Lubią tuningować, ale saab i volvo głównie. Tak to jest Szwecja. Ale tam z młodym się nie po ścigasz na światłach, za to rzadko który emeryt w dobrym wozie Ci odpuści - przynajmniej do +30 od ograniczenia prędkości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów